Betöltés...

Láncfűrész élező szett - multiszerszámmal

Ár: 28.850 Ft

Láncfűrész élező szett - multiszerszámmal
A csomag tartalma:
- 1 db Multiszerszám- 1 db Hálózati kábel- 1 db Adapter fej- 3 db Csiszoló eszköz- 1 db Vonalzó- 5 db Tokmány közbetét,- 1 db Flexibilis fúrószár
Nem úgy vág láncfűrészed, mint ahogy kellene?
Zseniális egy szerszám a láncfűrész, hiszen segítségével hatalmas fákat vagyunk képesek kivágni.
Azonban pont a nagy erőkifejtés és a kosz az oka annak, hogy egy idő után ugyanúgy elmegy az éle, mint egy konyhai késnek.
Ha a fűrészt már nyomni kell, akkor ráfér egy jó kis élezés, hiszen az éles fűrész, saját magát húzza a fába.
Ezzel a Láncfűrész Élező Készlettel, amihez egy Multiszerszám is jár gyorsan és egyszerűen megélezheted kézi vagy elektromos fűrészed!
És igen jól olvastad Multiszerszám is a készlet tartozéka. Az eszköznek hála újra éles szerszámmal folytathatod a munkád.
Hasznos tudnivalók:
A szettben 3-féle reszelő van, amit a lánc méretéhez igazodva használhatsz, a vonalzó segítségével pedig a pontos élezési szögben tudod tartani a szerszámodat.
Láncfűrész Élező Készlet Multiszerszámmal Tulajdonságai:
Az adapter méretei: hossza 70 mm, csatlakozó körmérete 50 mmAnyaga: fém és műanyagMűködési feszültség: 230 V AC (50 Hz)Teljesítmény: 170 WÜresjárati fordulatszám: 8 000-35 000 fordulat / perc
 
Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fűrész, láncfűrész
 
Feladás dátuma: 2024.06.22
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Láncfűrész élező szett - multiszerszámmal" című hirdetést látja. (fent)