Betöltés...

Szellőztető gyepszóró tüskés gyepcipő

Ár: 3.790 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

Háztulajdonosként minden bizonnyal azt szeretné, hogy udvara a lehető legjobban nézzen ki. A természetnek azonban megvan a maga élete, és néha a fű nem nő olyan dúsan, mint szeretnénk. Szerencsére létezik egy egyszerű módszer a fű növekedésének és szaporodásának támogatására – a levegőztetés.

Mi az a levegőztetés?

A levegőztetés egy olyan folyamat, amely során a talajban kis, sűrűn elhelyezkedő szúrásokat készítenek, aminek köszönhetően a pázsit jobban szellőzik és jobban felveszi a vizet. Ez befolyásolja a fű általános állapotát és felgyorsítja regenerálódását.

A levegőztetővel történő átszúrás különösen ajánlott olyan pázsitoknál, amelyeknek vízfelvételi problémái vannak például a túlzott kopás vagy a nagy mennyiségű tömör és kötött talaj miatt. Ezt az eljárást tavasszal vagy ősszel kell elvégezni.

Fűszellőztető - szöges cipő

A cipőn hordott levegőztető olyan eszköz, amely megkönnyíti a pázsit átszúrását. Egyszerűen helyezze a rátéteket a cipő talpára, és rögzítse a pántokat, hogy minden a lehető legjobban tapadjon a cipőhöz. Aztán csak sétáljon a gyepen.

A tüskés tartozékok kiváló alternatívát jelentenek a nagy, kézi levegőztetőkkel szemben, mivel sokkal kevesebb helyet foglalnak el, és kényelmesebbek.

Az univerzális méretnek köszönhetően a pázsitcipők mindenkihez illeszkednek - a méret állítható pántokkal állítható, ami ráadásul megakadályozza, hogy a rátétek lecsússzanak a cipőről.

A cipők tartós anyagokból készültek, amelyek garantálják, hogy az egész készülék több évszakon át szolgálja Önt, és gondoskodik arról, hogy pázsitja mindig gyönyörű legyen.


 

A termék főbb jellemzői:


Univerzális méret
Könnyen kezelhető
A tüskék optimális távolsága
Szellőzteti a talajt
Növeli a talaj nedvszívó képességét
Támogatja a műtrágyák hatását
Javítja a gyep megjelenését


 


Technikai paraméterek:



Anyaga: műanyag, fém
Mennyiség: egy pár cipőszellőztető
Univerzális méret


 


Méretek:



Cipő mérete: 30 cm x 13 cm
Tüskék: 4,5 cm
Kiszerelés: 14,8 cm x 32,5 cm x 4 cm




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.21
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Szellőztető gyepszóró tüskés gyepcipő" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: