Betöltés...

Lézeres szintező - mini - 2 x AAA - max 10 m - piros lézerrel

Ár: 13.750 Ft

Lézeres szintező - mini - 2 x AAA - max 10 m - piros lézerrel


Ennek az új Handy lézer szintezőnek a segítségével egyszerűen rávetíthet a falra, padlóra, mennyezetre egy lézerkeresztet. Az eszköz számos területen nyújthat segítséget, legyen szó egy egyszerű kép felrakásáról, vagy akár csempézésről, gipszkartonozásról, szegélyek rögzítéséről. Rögzítő csipesz vagy állvány segítségével stabilan rögzítheti a készüléket, amíg a lézer vonalában elvégzi a szükséges tevékenységet, pl.: jelölés, fúrás, rögzítés. A csomagolásban található egy praktikus hordozótáska, amely megvédi a szerszámot szállítás és tárolás során.


Gyors és könnyű használat
Piros színű lézerkivetítés
Kompakt méret
Vezetékmentes, elemes használat
Normál és fix lézerkereszt üzemmód
Automatikus szintezés +-4,5°-ig
Állványra rögzíthető
Hordozótáska


Lézerek száma: 2 db (vízszintes, függőleges)Max távolság: 10 mPontosság: +- 0,5 mm / mLézerdióda: 635 nmLézer max. teljesítménye: <1 mWAutomatikus szintezés: Igen, +-4,5°Beépített állványmenet: 1/4"Működési hőmérséklet: 0°C - (+40) °CTápellátás: 2 x 1,5 V AAA (nem tartozék)Méret: 65 x 58 x 68 cmSúly: ~180 gVédelem: IP20


 
 Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.21
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Lézeres szintező - mini - 2 x AAA - max 10 m - piros lézerrel" című hirdetést látja. (fent)