Betöltés...

Lézeres távolságmérő

Ár: 12.890 Ft




A lézeres távolságmérő egy tárgytól való távolság meghatározására szolgál egy lézersugár segítségével, amelyet legfeljebb 40 méteres távolság mérésére terveztek. A lézeres technológia használatának köszönhetően nagy precizitás és pontosság jellemzi . Használható például épületek leltározására, valamint nagy területek, például szobák, lakások, épületek, gyárak, raktárak, kertek, utak, infrastruktúra mérésére.







A lézeres távolságmérő kompakt, zsebbe vagy övre rögzíthető tokba tehető . Kényelmesen elfér a kézben. Ezen felül tiszta és olvasható kijelzővel rendelkezik .
Használhatjuk épületeken belül és kívül egyaránt . Alapvető egyszeri és folyamatos távolságmérési funkciókkal és a hozzá tartozó számítási funkciókkal felszerelve . Lehetővé teszi a felület, térfogat, elérhetetlen magasság meghatározását a Pitagorasz-tétel alapján, valamint a mérések összeadását és kivonását. 







Legfeljebb 20 friss mérést képes tárolni , amelyek közvetlenül összehasonlíthatók a kijelzőn. Lehetővé teszi a távolságok leolvasását centiméterben  , lábban és hüvelykben.
A készülék praktikus elrendezésű gombokkal működtethető, amelyek lehetővé teszik az összes számítási és mérési funkció gyors elérését.



 




A MÉRETEK KISZÁMÍTÁSÁHOZ:


Terület számítás
Térfogatszámítás
Távolságok számítása a Pitagorasz-tétel segítségével
Mérések összeadása és kivonása
Folyamatos mérés
Maximális és minimum értékek kiszámítása








MŰSZAKI ADATOK


Mérési pontosság:   +/- 3mm
Mérési tartomány: 0,03 - 40 m
Minimális kijelzőegység - 1 mm
Egyszeri mérési idő: - 0,1 ~ 4 mp
Mértékegységek:  ft/in/m
Megjelenítési tartomány: 1-999
Lézer osztály: II
Lézerdióda hullámhossza: 635 nm
Teljesítmény:

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Lézeres távolságmérő " című hirdetést látja. (fent)