Betöltés...

Vanko dupla akkumulátoros, ütőkulcs és sarokcsiszoló szett, 68 V, 4AH

Ár: 33.990 Ft

Vanko dupla akkumulátoros, ütőkulcs és sarokcsiszoló szett kofferben , 68 V , 4AH, VN-0068
A Vanko VN-0068 dupla akkumulátoros szett egy igazi erőművész a barkácsolásban és a professzionális munkavégzésben egyaránt. A szett tartalmaz egy ütőkulcsot és egy sarokcsiszolót, mindkettő a Vanko megbízható 68V-os akkumulátoros technológiájával működik, így biztosítva a vezeték nélküli szabadságot és a maximális teljesítményt.
Vanko VN-AG 68V Akkumulátoros Sarokcsiszoló:
Ez a sarokcsiszoló igazi mindenes, legyen szó csiszolásról, vágásról vagy polírozásról. A 68V-os motor és a 3000 fordulat/perc sebesség gondoskodik a gyors és hatékony munkavégzésről. A két darab 4Ah-s akkumulátornak köszönhetően pedig nem kell aggódnod az energiaellátás miatt, hosszú órákon át dolgozhatsz megszakítás nélkül.
A könnyű és kompakt kialakítás kényelmes használatot biztosít, még szűk helyeken is. Az ergonomikus markolat és a biztonsági kapcsoló pedig gondoskodik a biztonságos munkavégzésről.
Vanko VN-0068 Akkumulátoros Ütőkulcs:
Az ütőkulcs a legmakacsabb csavarokkal is könnyedén megbirkózik. A 230 Nm maximális nyomaték és a 0-2800 fordulat/perc sebesség lehetővé teszi a gyors és erőteljes munkavégzést. A gumírozott markolat és a LED-es segédfény pedig még kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a használatot.
A szett tartalma:
Vanko VN-AG 68V Akkumulátoros SarokcsiszolóVanko VN-0068 Akkumulátoros Ütőkulcs2 db 68V 4Ah akkumulátorTöltőPraktikus műanyag hordtáska
Összefoglalva:
A Vanko VN-0068 dupla akkumulátoros szett egy kiváló ár-érték arányú választás mindazok számára, akik megbízható és hatékony szerszámokat keresnek. A szettben található sarokcsiszoló és ütőkulcs a legmagasabb igényeket is kielégíti, legyen szó otthoni barkácsolásról vagy professzionális munkavégzésről. A két darab akkumulátor és a praktikus hordtáska pedig még kényelmesebbé teszi a használatot.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Vanko dupla akkumulátoros, ütőkulcs és sarokcsiszoló szett, 68 V, 4AH" című hirdetést látja. (fent)