Betöltés...

Hálós növényfuttató 2x20m

Ár: 2.690 Ft


KÚSZÓNÖVÉNYEKNEK  - a kúszónövények, különösen a dísznövények, gyönyörű díszei a házikertnek vagy az erkélynek. A szőlő azonban nem csak dísznövény, hanem zöldség is, például zöldbab, borsó, uborka. Megfelelő gondozásuk döntő fontosságú a gyümölcsök fejlődéséhez, és a növények számára fenntartott hálónak köszönhetően a betakarítás sokkal kellemesebb és könnyebb lehet . 



NAGY MÉRET  - zöld szőlőháló 2 x 10 m méretű kúszónövények támogatására szolgál , mint például borsó, bab, komló, szőlő vagy különféle kúszóvirágok, növekedésük és fejlődésük teljes időszakában. A zöld szín tökéletesen illeszkedik a növények színéhez és gyakorlatilag láthatatlan marad . A 2 x 20 m-es méretek nagy számú szőlőt tartalmaznak!     



MEGERŐSÍTETT  - a megerősített ötvözeteknek a háló metszéspontjain és a kiváló minőségű PP anyagnak (polipropilén) köszönhetően ez a termék a zord körülmények között biztosíthatja a tartósságot és a szilárdságot . A megerősített szerkezet további stabilitást és tartósságot biztosíthat, így a háló ellenállhat a nyúlásnak és a mechanikai sérüléseknek. 



KÖNNYŰ TELEPÍTÉS  - a növénytartó könnyen felszerelhető és bármilyen méretre vágható. Ezenkívül rendkívül könnyű és könnyen összeszerelhető , a nagy szemek könnyű hozzáférést biztosítanak a növényekhez öntözés, metszés és betakarítás során. A növényháló mindkét rúdra rögzíthető vízszintesen és függőlegesen is .    





TULAJDONSÁGOK:



gyártó: Iso Trade
márka: Gardlov
zöld szín
anyaga: PP
háló mérete: 14 x 18 cm
teljes méretek: 2 x 20 m
súlya: 0,311 kg
súlya csomagban: 0,328 kg




Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.18
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Hálós növényfuttató 2x20m " című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: