Betöltés...

Gardena 09059-61 SilentComfort 6500 Kerti szivattyú

Ár: 177.640 Ft

Hihetetlenül alacsony zajszintű szivattyúk bemutatása Bluetooth öntözésvezérléssel, nagyobb teljesítménnyel.
A Kerti szivattyú 6500 SilentComfort a GARDENA legerősebb szivattyúja, amely első osztályú teljesítményt nyújt.
Lenyűgöző energiahatékonysággal és különösen alacsony zajszinttel rendelkezik.
1300 wattos teljesítményfelvételével, hatékony hidraulikája segítségével 60 méteres szállítómagasságnál (6 bar) 6500 liter/óra lenyűgöző szállítási mennyiséget ér el.

Használja a készüléket esővízhordóból, kútból vagy ciszternából, vagy akár nyolc méteres mélységből történő vízkivételre.
A vízhűtéses, többfokozatú technológiának köszönhetően a Németországban kifejlesztett SilentComfort rendkívül csendesen működik, mindössze 46 dB a hangnyomása 5 m távolságban.
Ezzel a technológiával nincs szükség ventilátorra, mivel a maradékhő a vízzel együtt távozik. Ez biztosítja a maximális hatékonyságot és a minimális zajt.

Az öntözési ütemterv létrehozásán kívül minden funkciót a készülék megvilágított LCD-képernyőjén keresztül állíthat be, és beindíthatja vagy leállíthatja.
A védőfunkció megakadályozza a véletlenszerű, például gyermek általi működtetést.
A Bluetooth-kapcsolattal a szivattyú akár 10 méter távolságból is vezérelhető, és további funkciók is rendelkezésre állnak.
Többek között öntözési ütemterveket határozhatsz meg, időzítőt állíthatsz be, vagy emlékeztetőt állíthatsz be a következő szűrőtisztításra.
Amikor először indítod el a szivattyút, az alkalmazásban található útmutató lépésről lépésre segít a beállításban.

A GARDENA Talajnedvesség-érzékelő (cikkszám: 1867-20) csatlakoztatási lehetősége lehetővé teszi a növények optimális vízellátását és megakadályozza a vízpazarlást.
A SilentComfort alkalmas kültéri használatra, így egész évszakban kint hagyható.
Még a folyamatos eső vagy a magas páratartalom, például a köd sem tesz kárt az elektromos szivattyúban
Így a vízforráshoz közel elhelyezhető és hatékonyan működik. A robusztus gumilábakon a nyomásszivattyú stabilan áll.

A víz és a motor túlmelegedés elleni védelemmel ellátott szárazon futás elleni védelem, valamint a beépített előszűrő amely megakadályozza, hogy szennyeződések, például homok kerüljön a szivattyúba vagy a berendezésbe hosszú élettartamot biztosít.
A kiváló minőségű anyagok, például a rozsdamentes acélház, valamint az alumínium fogantyúk használatának köszönhetően a tartós szivattyú hosszú élettartamú.
A víztározók, például a kutak, esőtartályok vagy ciszternák használata hatékony módja az értékes víz megtakarításának.
Ez mind az pénztárcádnak, mind a környezetnek előnyös, különösen a száraz nyarak idején.

A kerti szivattyú dupla tömítő rendszerű kerámiatömítéssel és rozsdamentes acéltengellyel van felszerelve a hidraulika és a motor között.
A szívócsatlakozás és a két kimenet, amelyek közül az egyik 180°-kal elfordítható, szintén rozsdamentes acélból készült.
Egyidejűleg több berendezést is működtethetsz. A nagy töltőnyílás és a leeresztőszelep segítségével különösen könnyen feltöltheted a szivattyút, és megvédheted a fagykároktól.
A közvetlen indítási lehetőség segítségével a kerti szivattyút a külön megvásárolható smart vezérelt dugaljjal (cikkszám: 19095/19096-20) integrálhatod a GARDENA smart systembe.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Gardena 09059-61 SilentComfort 6500 Kerti szivattyú" című hirdetést látja. (fent)