Betöltés...

Wera Belt A Deep 1 1/4" Kulcskészlet

Ár: 25.390 Ft

A Wera 9 részes Zyklop foglalata, a Belt A Deep 1 egy tipikus Wera kivitelű robusztus textil hevederből, valamint 50 mm hosszú kézi és gépi villáskulcsbetétekből áll (ütésmentesen), nagyon kis helyen. A sima működésű forgó mechanizmus biztosítja a biztonságos és csörgésmentes tárolást és az anyák könnyű eltávolítását. A hosszú foglalatok alkalmasak kézi és gépi működésre, még mély csavaros csatlakozásokkal és kiálló menetes rudakkal is. A hatszögletű profil lehetővé teszi a nagy erők átadását, és a csavarok és anyák széleit kevesebb, mint egy dupla hatszögletű profil. A bepattanó horog segítségével a Belt A Deep 1 foglalatkészlet rögzíthető az övhurkokhoz vagy zsebekhez, de a polár hátlapjának és a tépőzáras szalagoknak köszönhetően az egyszerű rögzítésre is alkalmas pl. a falon, a polcon, a műhelykocsin és a Wera 2go eszközszállító rendszeren.

Alkatrészek száma 9 darab
Szerszámok tartozékok Dugókulcs-betétek
Mellékelt profilok hatszög
Dugókulcsbetétek 9 db: 1/4 "-es meghajtó, kézi működtetésre alkalmas, gépi működésre alkalmas, hosszú változat, méretek színkóddal, tartási funkcióval
Méretek 5 / 5.5 / 6/7/8/10/11/12/13
Konténer textil heveder
Használja autóban, házban, műhelyben
Funkció A "Vedd könnyedén" eszközkeresővel ellátott foglalatok méret szerint színkóddal vannak ellátva, így a szükséges eszköz gyorsan és egyszerűen megtalálható.
Tartozékok tartozékok: Robusztus textil öv pattintóval, tépőzáras szalagokkal

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Wera Belt A Deep 1 1/4" Kulcskészlet" című hirdetést látja. (fent)