Betöltés...

KETER 22" GEAR rendszerező Fekete/szürke

Ár: 21.589 Ft

Méretek (szé x mé x ma):564x350x165 mm Professzionális rendező tálca apró elemek és alkatrészek tárolására, tárolást megkönnyítő funkcionális tárolódobozokkal. Speciális kattanózárral és oldalsó fogantyúval rendelkezik - tartós fémből készült elemek. A rendező tálca külön elemként vagy két szerszámosládával kompletten kapható. Mindegyikük magas minőségű műanyagból készült és megfelelő tömítéssel rendelkezik, meghosszabbítva a termékek élettartamát. Biztonságos és kényelmes munkavégzést garantál.
 
Tartós és erős konstrukció.Beépített tömítéssel a víz és a por bejutásának megakadályozása érdekében. Lakattal zárható. Erős fém csattal ellátva. A termék oldalain elhelyezkedő fém kapcsok segítségével több láda egymásra rögzíthető.

A jótállási jegy az alábbi linken elérhető:
https://www.curver.hu/jotallasi-jegy-78 A Keter 22 Gear rendszerező táska mindenkinek remek szolgálatot tesz, aki igényes, ugyanakkor praktikus alternatívát keres a háztartásban használatos szerszámok, alkatrészek kényelmes tárolására, szállítására. Ami az anyagkialakítást illeti, a táska szerkezete kiváló minőségű műanyagból, illetve fémből készült, ami garantálja, hogy a termék használata sok éven keresztül kiszolgálja a felhasználói igényeket.

A stabilisitásról a kattanózár, illetve a professzionális tömítés gondoskodik, mely jellemzőknek köszönhetően egy rendkívül erős, masszív rendszerező táskáról van szó. A tökéletes záródás megvédi a táska tartalmát a portól, illetve az egyéb szennyeződésektől, és többek között a víz, illetve a pára bejutását is megakadályozza. A táskában található rendező tálca segítségével minden alkatrészt rendezetten lehet tárolni, igény esetén a belső rész külön elemként is használható. A termék oldalaira fémkapcsok kerültek, amik lehetőséget kínálnak arra, hogy több ládát is egymáshoz lehessen rögzíteni.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "KETER 22" GEAR rendszerező Fekete/szürke" című hirdetést látja. (fent)