Betöltés...

Bosch Accessories 2608522365 Bit készlet 36 részes

Ár: 31.560 Ft

Pick and Click Impact Control csavarhúzó bitkészlet, 36 darab

A 36 darabos Pick and Click ütésvezérlő csavarhúzó Bitset egy egyedileg összeállított, nagyon robusztus bitkészlet, amely ideális a nehéz munkákhoz, még az ütőkulcsok nagy nyomatéka esetén is. A speciális torziós zóna a bitek számára rendkívüli tartósságot biztosít a folyamatos terheléshez. Az S2-vel módosított acél és az optimalizált hőkezelési eljárás maximális tartósságot biztosít a legjobb teljesítmény érdekében, ideértve a nagyméretű összeszerelést és a nehéz ipari munkákat is. 1/4 " -es hatlapú aljzat készlettel rendelkezik, fúrókkal, csavarhúzókkal és különösen ütőkulcsokkal történő használatra.

A készlet része a Bosch Pick and Click rendszernek, amely lehetővé teszi az egyénileg konfigurálható tartozékkészleteket az abszolút rugalmas bitkészletekhez. Az Einrasteinschübe egyedileg vásárolt bitcsákokat biztosít az egyedi gyűjtéshez és a régi bitcsomagok egyszerű cseréjéhez.

A 36 darabos Pick and Click ütésvezérlő csavarhúzó Bitset tartalmaz továbbá csavarkulcsokat, valamint az Impact Control univerzális tartót standard mágnesekkel és az Impact Control univerzális tartó gyorskioldóját. Ezek a tartók ideálisak a fúrószárak különösen jó tartásához az elektromos szerszámokkal történő csavarozáshoz. Másrészt a gyorscserélő funkció lehetővé teszi a bit gyors és egyszerű cseréjét, valamint a bit nem pozitív illesztését.

Ez a szöveg gépi fordítással készült.

Jellemzők: A speciális torziós zóna rendkívüli tartósságot biztosít folyamatos terhelés mellett
S2-vel módosított acél és optimalizált hőkezelési eljárás az extra tartósságért és teljesítményért

Műszaki adatok: Termék típus: Bit készlet

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.29
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bosch Accessories 2608522365 Bit készlet 36 részes" című hirdetést látja. (fent)