Betöltés...

Bosch 2608580881 Special for Sheet Metal Körkivágókészlet (9 db/csomag)

Ár: 46.200 Ft

A Bosch Speciális körkivágó készlete lemezvillamossági szerelőknek hat lyukfűrészt, egy áramváltó adaptert és két HSS-középfúrót tartalmaz. A készlet a villanyszerelők által gyakran igényelt szabványméreteket tartalmazza. A Bosch Special for Sheet Metal körkivágó a fémvágás során tartósságot biztosít. Kétfém HSS (nagysebességű acél) anyagból készült, 8% kobaltötvözettel, amely csökkenti a fogtörés kockázatát és nagyobb hőállóságot biztosít, így rendkívüli tartósságot biztosít hosszú vágási idővel. A Vario fogazással ellátott foggeometria ideális a vékony anyagok fűrészeléséhez a vágóél csökkentett kopása mellett. Emellett a mélységmegállító funkció megakadályozza az áttörést a munkafelület védelme érdekében. A Special for Sheet Metal körkivágó 5 mm-nél kisebb vastagságú fémlemezek vágására alkalmas, és minden akkumulátoros és hálózatról tölthető fúrógéphez használható.

Jellemzők:
Anyaga 8% kobaltot tartalmazó ötvözetből készült HSS bimetál, a rendkívüli rugalmasságért és hosszú élettartamértA Vario fogazás ideális vékony anyagoknak a vágóélek csak kis mértékű koptatásával történő vágásáhozMűszaki adatok:
Átmérő: 22 / 29 / 35 / 44 / 51 / 64 mmMunkahossz: 20 mmKiszerelés: 9 db

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bosch 2608580881 Special for Sheet Metal Körkivágókészlet (9 db/csomag)" című hirdetést látja. (fent)