Betöltés...

Bessey EZR15SET Szorító (2db / csomag)

Ár: 24.330 Ft

A BESSEY egykezes asztali bilincsek EZR15SET akár 750 N szorítóerőt is elérhetnek, és bilincsekből szórófejekké alakíthatók.
Az ergonomikusan kialakított 2 komponensű műanyag fogantyú pumpakarral közvetlenül a sín mögött található, és erőteljes fogást tesz lehetővé.
A két egykezes EZR15SET asztali bilincs többféle felhasználási lehetőséget kínál: az alsó részen egy adapter és egy fordított felső rész található a Festool, Protool, Metabo, Makita, Hitachi/Hikoki, Dewalt stb. vezetősínek biztonságos rögzítéséhez és a befogás profilokban és munkaasztalokon Adapter felső vagy alsó részen keresztbefogáshoz adapterrel vagy anélkül a befogáshoz vagy terítéshez.
A fogantyúba integrált kioldókar a csúszórúd gyors beállítására és a bilincsek kioldására szolgál.
Beépített keresztprizmával ellátott műanyag védőkupakokkal is fel vannak szerelve a kerek, hegyes és szögletes részek biztonságos rögzítésére a szorítófelületeken, amelyek kíméletes munkát és biztos tartást tesznek lehetővé még érzékeny anyagok esetén is.
A kiváló minőségű anyagok, mint például az üvegszál erősítésű poliamid a felső és alsó részek, valamint az edzett és csiszolt acél az üreges profilsínhez, biztosítja a robusztusságot és a hosszú élettartamot.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bessey EZR15SET Szorító (2db / csomag)" című hirdetést látja. (fent)