Betöltés...

NAC IW-600-BL-LI-20V Akkumulátoros ütvecsavarozó (Akku és töltő nélkül)

Ár: 60.250 Ft

Az új NAC EXPERT termékcsalád - akkus szerszámok kefe nélküli motorral, speciális feladatokra alkalmas alkalmi felhasználók és professzionális alkalmazások számára. A NAC akkumulátoros ütvecsavarozó egy olyan eszköz, amelyet számos különböző feladat elvégzésére terveztek garázsban, műhelyben, otthon, építkezésen és mindenhol, ahol az elemek hatékony és hatékony rögzítése vagy lecsavarása szükséges.

A NAC ütvecsavarozó ütőmechanizmust használ rövid energiakitörések generálására, ami lehetővé teszi a szerszám hatékony használatát még rozsdás vagy szorosan meghúzott alkatrészeken is.

A készülék állítható forgási sebességgel és ütközési frekvenciával rendelkezik, amely lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a szerszámot egy adott munkához igazítsa, és elkerülje a csavarok és egyéb anyagok sérülését vagy túlhúzását. Ez sokoldalúbbá teszi, és megbirkózik a nehezebb feladatokkal is. A beállítás a fogantyú alján található gombokkal történik.

Üresjárati sebesség: 1. fokozat: 0-1700/perc; 2. fokozat 0-2100/perc; 3. sebesség 0-2400/perc

Ütési gyakoriság: 1. fokozat: 0-2300/perc; 2. fokozat 0-2700/perc; 3. fokozat 0-3000/perc

A csavarkulcs magas, 600 Nm-es maximális nyomatéka lehetővé teszi, hogy megbirkózzon olyan nehéz munkákkal, mint a nagy csavarok vagy anyák megfeszítése.

A készülék töltésjelzővel ellátott, nagy kapacitású, 2 Ah, 4 Ah vagy 6 Ah lítium-ion akkumulátorral üzemeltethető. A lítium-ion technológia használatának köszönhetően az akkumulátoroknak nincs memóriaeffektusuk (bármikor újratölthetők).

A készülék ergonomikus markolata csúszásgátló anyaggal borított és biztos fogást garantál, a LED lámpa megvilágítja a munkaterületet, a házon lévő mágnes pedig nem hagyja elveszni a csavarokat.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "NAC IW-600-BL-LI-20V Akkumulátoros ütvecsavarozó (Akku és töltő nélkül)" című hirdetést látja. (fent)