Betöltés...

Bosch Expert Construction Material Lyukfűrész készlet 20-64mm (10 db / csomag)

Ár: 74.170 Ft

A Bosch 10 darabos Expert "Construction Material" lyukfűrészkészlete kiváló szilárdságot és stabilitást kínál a maximális tartósság érdekében, köszönhetően a finom, kemény kemény keményfémből készült, egyedileg csiszolt fogaknak. Sok lyukfűrész, amelyről azt mondják, hogy több anyaghoz is alkalmas, jól működik fában és puha anyagokban. Az építkezésen vagy felújításon dolgozó vízvezeték-szerelők és villanyszerelők számára elengedhetetlen a téglán, a puha csempén és a gipszkartonon való lyukvágás. Csak néhány lyukfűrész bírja ezt a fajta munkát a különböző, nagyon robusztus építőanyagoknál. Az Expert "Construction Material" lyukfűrészekkel ez nem okoz gondot. A keményfém fogakkal fát, forgácslapot, téglát, puha csempét és szálerősítésű műanyagokat, például GRP-t és CFRP-t vágnak át. A szabadalmaztatott réskialakítás jobb láthatóságot, hatékony forgácseltávolítást és a fúrómag könnyebb kidobását biztosítja. Az Expert lyukfűrészek "Építőanyag" alkalmasak a Bosch Power Change Plus gyorsváltó adapterrel való használatra (szintén a tartozék).

A KÉSZLETBEN:
6x lyukfűrész Ø 20/ 25/ 32/ 38/ 51/ 64mm1x Power Change Plus adapter2x 105 mm-es középfúró (Ø 8,5 mm kőhöz, Ø 7,15 mm fémlemezhez/ műanyaghoz)1x lapos marófúró 150mm, Ø 8mm

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bosch Expert Construction Material Lyukfűrész készlet 20-64mm (10 db / csomag)" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: