Betöltés...

Wera Kraftform Micro ESD Big Pack 1 Elektronikai csavarhúzó készlet (25 db / csomag)

Ár: 84.760 Ft

A 25 darabos elektronikai csavarhúzó készlet Kraftform Micro ESD Big Pack 1 a Wera-tól ergonomikus, 2 komponensű markolattal ellátott csavarhúzókat és foglalatokat tartalmaz, a mellékelt csavarprofilok különösen alkalmasak mobiltelefonok, táblagépek, laptopok vagy számítógépek javításához. A forgatható kupaknak és az alatta lévő gyorsfordító zónának köszönhetően villámgyors csavarozás lehetséges. Nincs szükség a hagyományos finom csavarhúzókkal járó időigényes újrapozícionálásra. A penge hegyéhez közeli integrált lágy zónákkal ellátott erőzóna biztosítja a nagy lazító- és meghúzási nyomatékok átvitelét anélkül, hogy elveszítené a csavarral való érintkezést. A közvetlenül a penge fölött található precíziós zóna a felhasználónak pontos érzéket ad a helyes forgási szögre a beállítási munkák során. A Wera Black Point hegy és egy összetett edzési eljárás biztosítja a hegy hosszú használhatóságát, fokozott korrózióvédelmet és pontos illeszkedési pontosságot. A Wera ESD anyag elektrosztatikus felületi ellenállása < 10^9 Ohm. Ez megbízhatóan megvédi az alkatrészeket az elektrosztatikus energiától és az ezzel járó károsodástól. A Kraftform Micro ESD Big Pack 1 elektronikai csavarhúzó készletet egy robusztus textilből készült, összecsukható táskában szállítjuk, így a csavarhúzók útközben is jól védettek.

Méretek:
Keresztmélyedés (PH): PH 000 / PH 00 / PH 0 / PH 1Nyílás: 0,16 x 0,8 / 0,23 x 1,5TORX: T 2 / T 3 / T 4 / T 5 / T 6 / T 8 / T 10TORX Plus (IPR): IPR 1Tamper: TORX T 6 H / T 8 HHatszög: 3mmDugókulcs: PL 1.1 / PL 1.4Microstix

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Wera Kraftform Micro ESD Big Pack 1 Elektronikai csavarhúzó készlet (25 db / csomag)" című hirdetést látja. (fent)