Betöltés...

EXTOL PREMIUM digitális detektor, rejtett fém (vas, réz, alu) és fa tárgyak, illetve feszültség alatti vezeték keresésére, LCD kijelző 8831321

Ár: 26.890 Ft

Az Extol Premium MAD-1096 digitális detektor ideális eszköz rejtett vasfémek és nem-vasfémek - például falban, mennyezetben és padlóban elrejtett elektromos vezetékek, víz- és gázvezetékek - keresésére. Ez a detektor megbízhatóan felismeri, hogy a keresett tárgy mágneses vagy nem mágneses fém, valamint pontosan meghatározza annak helyét. A készülék fény- és hangjelzést is ad, így könnyen észlelhető, ha a detektor valamilyen fém tárgyat érzékel. A detektor lehetővé teszi fa detektálását is, amely nagyon hasznos lehet rejtett fatartók vagy más fa tárgyak keresésére. A detektor kiválóan alkalmas olyan helyek felderítésére, ahol fontos tudni, hogy hol futnak az elektromos vezetékek vagy más fém tárgyak. A maximális detektálási mélység a következők szerint alakul: Vasfémek esetében: 100 mm Nem-vasfémek (például réz, alumínium) esetében: 80 mm Feszültség alatti elektromos vezeték esetében: 50 mm Fa esetében: 20 mm A detektor minimális érzékelhető feszültsége és frekvenciája 100V / 50-60 Hz, az alatta lévő vezetékeket feszültségmentes fémként érzékeli. Automatikusan kikapcsol 4 perc inaktivitás után, ezáltal energiahatékony működést biztosítva. Az üzemidő elemfüggő, átlagosan kb. 5 óra. A detektorhoz 1 db 9V elem szükséges, amely nem tartozék. Az üzemi hőmérséklet tartománya +10 és +50 Celsius fok között van. A detektor méretei 198×80×23 mm, üres tömege (elem nélkül) 146 g. A termékhez tartozik egy textil védőtok is, amely megvédi a detektort a sérülésektől és könnyű szállítást tesz lehetővé. A detektor könnyen használható és megbízható eszköz, amely segít a rejtett fémek és fa tárgyak megtalálásában.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "EXTOL PREMIUM digitális detektor, rejtett fém (vas, réz, alu) és fa tárgyak, illetve feszültség alatti vezeték keresésére, LCD kijelző 8831321" című hirdetést látja. (fent)