Betöltés...

Faszén grill Royal Grande 3XL 13047

Ár: 113.990 Ft

Faszén grill Royal Grande 3XL 13047
A ROYAL GRANDE 3XL egy robusztus grill dupla grillezőhellyel a ROYAL sorozatból, faszén grill a legigényesebb felhasználóknak.
Rendkívül stabil, precíziós megmunkálású acélszerkezet tartós, durva fekete színnel. A szerkezetet 2 kerék egészíti ki, amelyek megkönnyítik a grill mozgatását. Az alsó keret a stabilitás további növelésére szolgál, és tárolóhelyként is szolgál. Az oldalakon összecsukható polcok találhatók a különféle grillezési eszközök tárolására, vagy maguknak az edényeknek.
A fém kezelőszervek és fogantyúk elég nagyok a kényelmes fogáshoz és könnyen kezelhetőek. A kétoldalas acél szellőzővezérlés tökéletesen illeszkedik a szerkezethez. A csuklós fedél tetején hőmérővel van felszerelve, amely folyamatosan szabályozza a grill belsejében lévő hőmérsékletet.
A grill masszív, háromrészes acél ráccsal van felszerelve a finomságok hőkészítéséhez. Továbbá a grillezési terület tárolórácsokkal van felszerelve a készételek hőmérsékletének fenntartásához vagy előmelegítéséhez.
A grill további előnye az állítható magasságú szénrács, így a grillezési tér az előlapi mechanizmusokkal szabályozható, az edények igényei szerint. A grill elején található ajtó jelentősen megkönnyíti a szén utántöltését. A grillezési terület legalsó részén hamufiókok találhatók a könnyebb tisztítás érdekében.

grill méretei 162 x 108,5 x 64 cm
grillrács háromrészes acél
grillező 84x42 cm
a grillezési terület magassága 84 cm
beépített hőmérő igen, a fedélben
oldalsó polcok összecsukható
hamutartó igen, 2x fiók
Mobil igen, 2x kerekek
Súly: 39,75 kg


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.07
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Faszén grill Royal Grande 3XL 13047" című hirdetést látja. (fent)