Betöltés...

Összecsukható kocsi tetővel, húzható-tolható, szürke

Ár: 34.990 Ft

Összecsukható kocsi tetővel, húzható-tolható, szürke



összecsukható, hordozható
kerti munkákhoz
szabadidős tevékenységekhez
levehető tető és tároló
elforduló elsőtengely


A kiskocsi vagy kézikocsi nagyon hasznos eszköz és sokféle felhasználása van. Ha kerti munkára használjuk, a talicskával ellentétben, nem kell megemelnünk egy kicsit sem a rakomány súlyát. Szállíthatunk benne virágföldet, szerszámokat és sok mást. A munka végeztével egyszerűen visszahúzhatunk mindent és összecsukva eltárolhatjuk a kiskocsit a fészerben. Kirándulások, túrák alkalmával is remek választás a táskáknak, holmiknak, esetleg grill eszközöknek. A nyári strandszezonban különösen alkalmas a plédek, törülközők, játékok, hűtőtáska, stb. szállítására. Akár kertészkedünk, akár strandolunk, a gyerekek szeretik kivenni a maguk részét a kocsi húzásából és a fáradtabbak bele is ülhetnek. Még egy igen elterjedt használat a horgász kocsiként való alkalmazás.
A húzható kocsi kivehető belső borítása és a tető könnyen tisztítható, a váz pedig egyszerűen összecsukható így bárhová magaddal viheted. Tárolása nem igényel nagy helyet, a garázsban bárhol, vagy éppen egy szekrényben is elfér.Oldalán 2 kisebb zseb található, valamint egy különálló, levehető tároló is az egyéb holmik és élelmiszer részére.
Húzható-tolható kivitel méretei: Termék mérete: 105x120x55 cmVáz magassága: 22 cmKerék átmérője: 17 cmKerék szélessége: 4 cmHúzókar hossza: 91 cmTolókar mérete: 45x3x25Tárolók mérete:Kis tároló: 40x10x28 cmNagy tároló: 82x44x28 cmHátsó zseb mérete: 12x8 cmTető mérete: 90x55 cmA tető és tároló közti rész mérete: 12-46 cmCsomag méret: 16,5x58x68,5 cmCsomag súly: 12,1 kgTermék súlya: 11,2 kg



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb kerti gépek
 
Feladás dátuma: 2024.06.04
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Összecsukható kocsi tetővel, húzható-tolható, szürke" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: