Betöltés...

Richmann Exclusiv Gyémánt tárcsás turbó csiszoló 125mm

Ár: 23.568 Ft

 Turbo gyémánt tárcsa, beton, száraz vágás, 125 mm/22,23 mm, Richmann Exclusive   Mielőtt megvitatnánk a gyémántlemez előnyeit, nézzük meg, mi a gyémánt lemez!
    A gyémánt korong nem más, mint egy acéllemez, amelynek külső széle gyémántokkal van ellátva. A penge magja egy acéltárcsa, amely nagy pontossággal készült és résekkel van ellátva.
    A gyémánt szegmensek gyémánt és fémpor keverékéből készülnek. Ha a gyémánt korongokat megfelelően választják ki, akkor élvezheti az általuk kínált összes előnyt. 
    A gyémánt tárcsák különböző anyagokat vághatnak, például: aszfalt, beton, természetes kő, kerámia, porcelán stb. Néhányat, mint például a 125 mm-es turbó gyémántcsiszolótárcsát , olyan anyagok csiszolására is használják, mint a gránit, márvány és kő, így különleges fényt és tökéletes felületet kölcsönöz nekik.

Funkciók:
• GYORS BEFEJEZÉS – a 125 mm-es turbópolírozó gyémánttárcsa segítségével elérjük a GYORS BEFEJEZÉST és a felesleges anyagok eltávolítását
GYORS HŰTÉS – szerkezetében speciális örvényturbó szegmensek működnek TURBO FAN-ként a FAST COOLING érdekében
· SIMA ÉLEK - kifejezetten PROFIL élekhez, SIMA belső vágásokhoz és felületekhez tervezve
· ALACSONY KOPÁS - ennek a tárcsának a tárcsa teste lyukakkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik a szellőzést csiszolás közben, ami CSÖKKENTI A KOPÁST
• HOSSZÚ HASZNÁLAT – mivel a köszörülési szegmensek HŐKEZELT acélból készülnek, biztosítják a tárcsa tartósságának és élettartamának növelését .
· TÖBBFÉLE ANYAG – Ezzel a gyémánttal polírozzuk és eltávolítjuk a felesleget: beton, márvány, gránit, kő, falazat és járdák

FIGYELEM!
 · Max. 12200 ford./perc sarokcsiszoló fordulatszámon használják.
A RICHMANN EXCLUSIVE gyémánt turbótárcsa megfelel az EN 13236 európai biztonsági szabványnak.
További gyémánttárcsa modellekért látogasson el az Artool oldalra, és tekintse meg a csiszoló tartozékok és csiszolás teljes választékát. Vásárolni, kosárba tenni!

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Richmann Exclusiv Gyémánt tárcsás turbó csiszoló 125mm" című hirdetést látja. (fent)