Betöltés...

EXTOL LIGHT LED lámpa, biciklis, hátsó piros LED; 30 Lm, ABS ház, USB újratölthető beépített Li-polimer akku, 220 mAh 43138

Ár: 2.190 Ft

Az ABS műanyag ház és polikarbonát burkolat kombinációjából készült biciklis hátsó piros LED lámpa egy kiváló választás a biztonságos kerékpározáshoz. A lámpa univerzális rögzítéssel rendelkezik, melynek köszönhetően könnyedén és gyorsan felhelyezhető a kerékpárra. A lámpa 4 különböző funkcióval rendelkezik: Folyamatos fény: 5 LED világítóelemmel, mely kb. 3 órán keresztül működik egy feltöltéssel Villogó fény: 5 LED világítóelemmel, mely kb. 6 órán keresztül villog egy feltöltéssel Futófény: 2 LED világítóelemmel, mely kb. 8 órán keresztül világít egy feltöltéssel Futófény: 1 LED világítóelemmel, mely kb. 15 órán keresztül világít egy feltöltéssel A beépített, nem cserélhető Li-polimer akkumulátor 3,7V és 220 mAh kapacitással rendelkezik, mely USB-n keresztül tölthető fel. Az IPX4 tokozásnak köszönhetően a lámpa cseppálló és strapabíró. A lámpa méretei rögzítőelemek nélkül 70x17x20 mm, súlya pedig mindössze 39 g. A biciklis hátsó piros LED lámpa egy praktikus és megbízható megoldás a kerékpárosok számára, hogy biztonságosan közlekedhessenek a sötétben. Ezzel a lámpával könnyedén láthatóvá válik a kerékpáros a többi közlekedő számára, így nő a biztonság az utakon.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.07.02
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "EXTOL LIGHT LED lámpa, biciklis, hátsó piros LED; 30 Lm, ABS ház, USB újratölthető beépített Li-polimer akku, 220 mAh 43138" című hirdetést látja. (fent)