Betöltés...

EXTOL PREMIUM csiszolókorong sarokcsiszolóhoz ("négertárcsa"), 150mm, 14 mm vastagság, üvegszálas hátlap, nylon és szilícium-karbid 8803356

Ár: 2.980 Ft

A sarokcsiszolóhoz készült csiszolókorong, más néven négertárcsa, ideális választás minden otthoni vagy ipari felhasználó számára. A 150 mm átmérőjű és 14 mm vastagságú korong üvegszálas hátlappal rendelkezik, ami extra tartósságot és stabilitást biztosít használat közben. Ez a csiszolókorong hosszú élettartamú és lassan kopik, így sokáig használható marad. Kiválóan alkalmas mindenféle felület csiszolására, legyen szó: fémekről (acél, inox, alumínium, réz, horgany) fáról műanyagról üvegszálas műanyagról festékről rozsdáról Nem szánt durva csiszolási munkálatokra, inkább a finomabb felület tisztítására és simítására ajánlott. A korongon található szilícium-karbid szemcsék nylon anyagba vannak ágyazva, így koptató hatásúak és könnyedén követik a csiszolandó felület formáját. Kiváló választás bármilyen csiszolási feladathoz, és garantáltan elégedett leszel a végeredménnyel. A felhasználók körében népszerű eszköz, amely könnyedén és hatékonyan segít a felületek simításában és tisztításában.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.07.02
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "EXTOL PREMIUM csiszolókorong sarokcsiszolóhoz ("négertárcsa"), 150mm, 14 mm vastagság, üvegszálas hátlap, nylon és szilícium-karbid 8803356" című hirdetést látja. (fent)