Betöltés...

EXTOL PREMIUM levegőelőkészítő (légszűrő nyomásszabályozóval, olajozóval ésmanométerrel),max.8Bar,1/4",max.60°C,90ml szűrő&90mlolajzó 8865105

Ár: 9.991 Ft

Az általunk kínált levegőelőkészítő eszköz egy komplex megoldást nyújt a levegőt használó eszközök számára. A termék tartalmaz egy légszűrőt nyomásszabályozóval, olajozóval és manométerrel, így biztosítva a megfelelő minőségű és mennyiségű levegőt a különböző alkalmazásokhoz. A maximális nyomás, amit a termék kezelni tud, 8 Bar, a csatlakozó mérete pedig 1/4. A maximális hőmérséklet, amelyen a termék működik, 60°C. A szűrőkapacitás 40 mikron. A szűrő és az olajozó térfogata egyaránt 90 ml. Az általunk forgalmazott levegőelőkészítő készülék kifejezetten ajánlott minden olyan műhely, ipari vagy otthoni környezetben, ahol a levegőminőség fontos szerepet játszik a munkafolyamatok során. A termék megfelel minden szükséges biztonsági előírásnak és minőségi standardnak, így biztos lehet benne, hogy megbízható és hatékony segítséget nyújt a mindennapi munkavégzés során.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.09.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "EXTOL PREMIUM levegőelőkészítő (légszűrő nyomásszabályozóval, olajozóval ésmanométerrel),max.8Bar,1/4",max.60°C,90ml szűrő&90mlolajzó 8865105" című hirdetést látja. (fent)