Betöltés...

EXTOL LADY kerti kesztyű, rózsaszín, nylon, méret: 7' nitrilbe mártott teny. és ujjhegy., gumírozott mandzsetta, Extol Lady 8856669

Ár: 1.061 Ft

Az Extol Lady kerti kesztyűk ideális választásnak bizonyulnak a kertészkedéshez és egyéb munkálatokhoz. A rózsaszín színű kesztyűk nylon anyagból készültek, és a méretük 7-es. A tenyér és az ujjak nitrilbe mártottak, ami segít abban, hogy a kesztyűk ellenálljanak az olajnak és a zsírnak. A gumírozott mandzsetta biztosítja a kesztyűk stabil illeszkedését a kézre, így megakadályozva a szennyeződések bejutását. A kesztyűk kényelmes viseletet biztosítanak, és könnyen tisztíthatók. Használatukkal könnyedén végezheted a kerti munkálatokat, miközben a kezed védve van a szennyeződésektől és sérülésektől. A kiváló minőségű Extol Lady kerti kesztyűk hosszú távú használatra tervezték, így biztos lehetsz benne, hogy megbízható partner lesz a mindennapi tevékenységeid során.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.08.31
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "EXTOL LADY kerti kesztyű, rózsaszín, nylon, méret: 7' nitrilbe mártott teny. és ujjhegy., gumírozott mandzsetta, Extol Lady 8856669" című hirdetést látja. (fent)