Betöltés...

EXTOL PREMIUM fúrógéppel hajtható mechanikus szivattyú,; 3/4" csőcsatlakozó, műanyag, tiszta (de NEM ivó-)vízhez 8877025

Ár: 11.790 Ft

A fúrógéppel hajtható mechanikus szivattyú kiváló minőségű műanyag házzal és lapáttal rendelkezik, valamint fém tengellyel. A csőcsatlakozó mérete 3/4, így könnyen csatlakoztatható a kívánt csőhöz. A maximális fordulatszám 3000 fordulat per perc, míg a minimális szükséges fúrógép teljesítménye 350 W. A maximális szállítási kapacitás 50 liter per perc. Javasolt felhasználás: A szivattyú ideális tiszta vagy enyhén szennyezett víz szivattyúzására. Használható eltömődött kádak, mosdók, mosógépek, akváriumok, elöntött pincék, kerti tavak, medencék, hordók és egyebek kiszivattyúzására, valamint kerti öntözéshez. Fontos tudni, hogy a szivattyú nem alkalmas benzinnel, gázolajjal, alkohollal, etilén-glikollal vagy más vegyi anyagokkal történő szivattyúzásra. Nem ajánlott homokos, iszapos vagy szálas anyagokat tartalmazó folyadékok, pöcegödrök vagy szennyvízülepítők szivattyúzása, valamint nem alkalmas ivóvíz vagy 40 Celsius foknál melegebb folyadékok szállítására.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.08.31
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "EXTOL PREMIUM fúrógéppel hajtható mechanikus szivattyú,; 3/4" csőcsatlakozó, műanyag, tiszta (de NEM ivó-)vízhez 8877025" című hirdetést látja. (fent)