Betöltés...

EXTOL PREMIUM csiszolókorong sarokcsiszolóhoz ("négertárcsa"), 125mm, 14 mm vastagság, üvegszálas hátlap, nylon és szilícium-karbid 8803354

Ár: 2.401 Ft

125 mm átmérőjű és 14 mm vastagságú csiszolókorong ideális választás sarokcsiszolóhoz (négertárcsa) használatra. A tartós üvegszálas hátlapnak köszönhetően hosszú élettartamú és lassan kopik. A korong alkalmas minden felület csiszolására, legyen az fém, fa, festék vagy rozsda. Nem csak durva csiszoláshoz ajánlott, hanem közkedvelt felület tisztító szerszám is. A csiszolókorongon található koptató hatású szilícium karbid szemcsék nylon anyagba vannak ágyazva, így lágyan követik a felületet használat közben. Ezáltal precíz és sima csiszolási eredményt biztosítanak. A korong kiváló minőségű anyagokból készült, ami garantálja a hatékony és megbízható munkavégzést. Ezzel a csiszolókoronggal könnyedén és hatékonyan dolgozhat bármilyen felületen, és biztos lehet benne, hogy a legjobb eredményt fogja elérni vele. Ideális választás mindenféle csiszolási munkához, legyen az otthoni vagy ipari felhasználás. Egy megbízható és kiváló minőségű eszköz, amely megkönnyíti a csiszolási feladatokat.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.07.02
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "EXTOL PREMIUM csiszolókorong sarokcsiszolóhoz ("négertárcsa"), 125mm, 14 mm vastagság, üvegszálas hátlap, nylon és szilícium-karbid 8803354" című hirdetést látja. (fent)