Betöltés...

EXTOL CRAFT körkivágó gipszkartonhoz, 2db 30-120mm, állítható acélkéssel; (fához, gumihoz, műanyaghoz is használható) 1804

Ár: 3.190 Ft

A körkivágó egy olyan eszköz, amely ideális a gipszkartonok kör alakú kivágásához. A csomagban két darab körkivágó található, melyek átmérője állítható 30 és 120 mm között. Az eszközök acélból készültek, és rendelkeznek állítható vágókésekkel, melyek lehetővé teszik a különböző vastagságú anyagokhoz való alkalmazást (például fa, gumi, műanyag). A körkivágók könnyen használhatóak és precíz vágást biztosítanak, így ideálisak bármilyen kör alakú kivágás elkészítéséhez. Legyen szó otthoni vagy ipari felhasználásról, ezek az eszközök megkönnyítik a munkát és kiváló eredményt garantálnak. A kiváló minőségű anyagokból készült körkivágók hosszú élettartamot biztosítanak, így hosszú távon is megbízható segítséget nyújtanak a munkavégzés során.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.07.02
Eddig megtekintették 0 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "EXTOL CRAFT körkivágó gipszkartonhoz, 2db 30-120mm, állítható acélkéssel; (fához, gumihoz, műanyaghoz is használható) 1804" című hirdetést látja. (fent)