Betöltés...

FORTUM szegecsanyahúzó fogó, egykezes; M3,M4,M5,M6, ALU, réz, acél, INOX anyagú POP-NUT szegecsanyákhoz, 200mm,CrVMo fej FORTUM 4770620

Ár: 10.080 Ft

A szegecsanyahúzó fogó egy praktikus eszköz, mely lehetővé teszi megbízható és tartós anyamenet létrehozását vékony lemezekben, zártszelvényekben és hasonló egyoldali hozzáférésű helyeken. A szegecsanyák behelyezése egyszerű: A megfelelően előkészített furatba kell őket helyezni Majd a szegecsanyahúzó segítségével meghúzni Ennek eredményeként a szegecsanya teste megroppan a behúzással ellentétes lemezoldalon, és stabilan rögzül a hordozójába. Az egyoldali hozzáférés lehetőségét biztosító szegecsanyahúzó fogó ideális választás teherbíró menet létrehozásához vékony lemezekben. Gyors és egyszerű szerelhetősége mellett nem roncsolja a felületet, és nem deformálja a munkadarabot. A szegecsanyahúzó fogó használható M3, M4, M5, M6 méretű ALU, réz, acél és INOX szegecsanyákhoz. Széles körben alkalmazható különböző iparágakban, mint például: Élelmiszeripar Gyógyszeripar Vegyipar Elektronikai berendezések Orvosi berendezések Telekommunikáció Fémbútorok Autógyártás Hajók Repülőgépek Tömegközlekedési járművek Világítótestek Erőművek A szegecsanyahúzó fogóhoz tartalék fejek is rendelhetőek, melyek különböző méretű és anyagú szegecsanyákhoz használhatóak. A MAD-1464, MAD-1465, MAD-584 és MAD-585 cikkszámú tartalék fejek segítségével könnyedén és hatékonyan dolgozhat szegecsanyahúzó fogójával.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.02
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "FORTUM szegecsanyahúzó fogó, egykezes; M3,M4,M5,M6, ALU, réz, acél, INOX anyagú POP-NUT szegecsanyákhoz, 200mm,CrVMo fej FORTUM 4770620" című hirdetést látja. (fent)