Betöltés...

Kerti műanyag talicska PROGRESS fekete

Ár: 15.990 Ft

A multifunkcionális 62 literes kerti kocsi minden kert elengedhetetlen eszköze, amely leegyszerűsíti a munkát, és lehetővé teszi, hogy Ön a növények létrehozására és gondozására koncentrálhasson.
Sokoldalúság és teljesítmény: multifunkcionális kialakításának köszönhetően a kocsi számos kerti feladathoz ideális, a szerszámok és az aljzat szállításától kezdve a cserepek szállításáig.
KELLÉKESSÉG: A tartós, újrahasznosított műanyagból készült kocsi ellenáll az erős napsütésnek, miközben a mindennapi kertészkedés viszontagságait is kibírja.
EGYSZERŰ KEZELHETŐSÉG: A speciálisan kialakított kerekeknek köszönhetően a kocsi még egyenetlen terepen is könnyen és simán kezelhető, így kényelmes használatot biztosít túlzott erőfeszítés nélkül.
KEVERES ÉS ERŐS: A kocsit úgy tervezték, hogy könnyű, mégis elég erős legyen az összes kerti felszerelés kezeléséhez, csökkentve a fáradtságot és megkönnyítve a munkát.
ERGONOMIKUS KIALAKÍTÁS: Ergonomikus kialakítása minimalizálja a munkavégzés közbeni megterhelést, biztosítva a kényelmet a hosszan tartó használat során.
Termék részletek:


A termék szélessége: 53 cm.


Termék mélysége: 59 cm


Termék magassága: 90 cm


Teljes súly: 3 kg


térfogat: 63 l


anyag: műanyag


szín: fekete, piros


Csomag tartalma: 

 1x kerti kocsi


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Kerti szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.31
Eddig megtekintették 2 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Kerti műanyag talicska PROGRESS fekete" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: