Betöltés...

Rugalmas szerelő szőnyeg és rendszerező - 30x40cm

Ár: 4.790 Ft


@page { size: 21cm 29.7cm; margin: 2cm }
p { line-height: 115%; margin-bottom: 0.25cm; background: transparent }

SZILIKON SZERVIZSZŐNYEG

MÁGNESES ZSEBEK - a szilikon szőnyeg 4 mágneses zsebbel rendelkezik. A legkisebb csavarokat is a helyén tartja, még akkor is, ha a mosógép mozog. Ne akadjon fenn az asztalról kiszabaduló csavarokon! Dolgozzon kényelmesen és gyorsan úgy, hogy minden kéznél van, amire szüksége van.

HŐÁLLÓ - a szilikon szervizszőnyeg ellenáll a magas hőmérsékletnek, ami azt jelenti, hogy biztonságosan dolgozhat forró elemekkel, például forraszanyaggal vagy forró levegővel. A szilikon számos vegyi anyaggal szemben ellenálló, ami azt jelenti, hogy a legkülönfélébb környezetekben is használható, anélkül, hogy félnie kellene a károsodástól.

JELÖLÉSEK ÉS MÉRŐVONALAK - a szervizszőnyeg jelölésekkel és mérővonalakkal rendelkezik, amelyek megkönnyítik a pontos méréseket és az elemek elhelyezését.

ELŐNYOMOTT - a szőnyeg profilozott helyekkel rendelkezik, amelyeknek köszönhetően a tárgyak a helyükön fekszenek. A csavarhúzók számára kialakított további helyek lehetővé teszik a szerszámok elkülönítését a javítandó elemektől, és a dolgok rendben tartását.
MŰSZAKI ADATOK:


Szürke szín
Anyag: szilikon, mágnes
Mágneses zsebek száma: 4
Méretek: méret: 30 x 45 cm
Súly: 474 g
Súly csomagban: 513 g
A multifunkcionális szilikon szervizszőnyeg minden amatőr és profi barkácsoló számára kötelező darab. Sokkal könnyebbé teszi az összes elektronikai javítás és forrasztás elvégzését. Ellenáll a magas hőmérsékletnek (akár 500 Celsius fokig) és a deformációnak. 4 mágneses ponttal rendelkezik: csavarhúzók, alkatrészek és csavarok mágnesezéséhez, valamint számos rekesszel és lineáris skálával centiméterben és hüvelykben.



Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Rugalmas szerelő szőnyeg és rendszerező - 30x40cm" című hirdetést látja. (fent)