Betöltés...

Praktikus összecsukható szerszámtáska - nagy tartósság, vízlepergető, 360x210x290 mm, fekete/narancssárga, kapacitás 25kg

Ár: 11.497 Ft

KIVÁLÓ TARTÓSSÁG: Vastag és tartós poliészterből készült, erős varratokkal a hosszú élettartam érdekében. NAGY KAPACITÁS: Akár 25 kg-os támasz, ideális szerszámok széles köréhez. HATÉKONY RENDSZEREZÉS: 14 belső zseb és 14 szíj a könnyű megtekintés és a gyors hozzáférés érdekében. ÖSSZECSUKHATÓ KIALAKÍTÁS: Könnyen tárolható és szállítható, tökéletes az úton lévő szakemberek számára. VÍZLEPERGETŐ VÉDELEM: Az anyag megakadályozza a víz behatolását, védve a szerszámokat nedves körülmények között. SZÁLLÍTÁSI KÉNYELEM: Visszahúzható fogantyúk és állítható vállpánt a könnyű viselet érdekében. LÁTHATÓSÁG ÉS HOZZÁFÉRÉS: Tépőzáras fedél és külső zsebek a műszerek gyors eléréséhez.   Fedezze fel a Handy szerszámtáskák új generációját, amelyet olyan szakemberek számára terveztek, akik kivételes minőséget és rendszerezést igényelnek. Innovatív kialakításának köszönhetően ez az összecsukható táska minden dolgozó számára nélkülözhetetlen, sokoldalú tárolási megoldásokat és kiváló védelmet nyújt szerszámainak. A nagyvonalú, 360 x 210 x 290 mm-es méretek és az akár 25 kg-os teherbírás tökéletes választássá teszi ezt a táskát a berendezések széles köréhez. A kiváló minőségű poliészterből készült és merev falú táska tépőzáras fedéllel rendelkezik, amely garantálja a tartalom biztonságát. A vastag varratok, a dupla oldalfal és a visszahúzható fogantyúk csak néhány olyan funkció, amely biztosítja a táska tartósságát és könnyű hordozhatóságát. A rendszerezés praktikus a 14 belső oldalzsebbel, 14 szerszámtartó hevederrel és 3+1 szabadalmaztatott külső zsebbel, amelyek könnyű hozzáférést és a műszerek tiszta megjelenítését biztosítják. Ezenkívül a vízlepergető anyag véd a nedvességtől, és az állítható vállpánt kampóval extra kényelmet biztosít.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Praktikus összecsukható szerszámtáska - nagy tartósság, vízlepergető, 360x210x290 mm, fekete/narancssárga, kapacitás 25kg" című hirdetést látja. (fent)