Betöltés...

Kárpitlehúzó + patentkiszedő + praktikus hordozótáska, 27 részes

Ár: 14.290 Ft

Kárpitlehúzó + patentkiszedő + praktikus hordozótáska, 27 részes
Távolítsd el a régi, megkopott kárpitot gyorsan, egyszerűen – segítségedre ez a 27 részes kárpitlehúzó készlet lesz, melyet praktikus táskájában használat után is kényelmesen tárolhatsz.
A készlet darabjai erős műanyagból készültek, használatuk pedig sokkal biztonságosabb, mintha csavarhúzókkal, fogókkal próbálkoznál.
A különböző alakú eszközök számára szinte nincs lehetetlen, segítségükkel az olyan részekhez is könnyedén hozzáférhetsz, melyekhez más eszközökkel, készletekkel nem sikerült.
A készlet kárpitok, díszlécek, tömítések, kapcsolók stb. biztonságos eltávolításához, a műszerfal szétszereléséhez használható.
27 különböző alakú, vastagságú és rugalmasságú eszközt tartalmaz, melyek között biztosan megtalálod azt, amelyikre az aktuális munkafolyamathoz épp szükséged van.
Dobd el a garázsból előkeresett eszközöket! A csavarhúzók, fogók hajlamosak felsérteni a munkafelületet, karcolásokat, foltokat okozhatnak, ami rontja az összképet.
Ezeket a kárpitlehúzó, patentkiszedő szerszámokat edzett poliamidból készítették, szakszerű használatuk biztonságos, nem okoz kárt a munkafelületeken.
Tulajdonságok
**kárpitok, díszlécek, tömítések, kapcsolók stb. biztonságos eltávolításához, a műszerfal szétszereléséhez használható
**27 részes készlet különböző alakú, vastagságú és rugalmasságú eszközökkel
**tépőzáras, felakasztható textil hordozótáskában
**anyaga: erős, rugalmas műanyag (poliamid)
**a termék színe eltérhet a képen láthatótól


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 11 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Kárpitlehúzó + patentkiszedő + praktikus hordozótáska, 27 részes" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: