Betöltés...

Flinke FK-8045 Kompakt bitfejes ütvecsavarozó kofferben 35 részes készlettel 2DB 48V akksival

Ár: 34.485 Ft

A Flinke akkumulátoros ütvecsavarozó 48V FK-8045 leírása
A Flinke akkumulátoros ütvecsavarozó 48V FK-8045 egy erős és sokoldalú szerszám, amely ideális otthoni és szakmai felhasználók számára egyaránt. Kiválóan alkalmas csavarozásra és fúrásra is.
Főbb jellemzői:

Nagy teljesítmény: 48V-os feszültséggel és 380 Nm nyomatékkal rendelkezik, így még a legnehezebb feladatokat is könnyedén elvégzi.
Hosszú üzemidő: Két nagy kapacitású (30 000 mAh) lítium-ion akkumulátorral van ellátva, amelyek hosszú üzemidőt biztosítanak. A gyorstöltőnek köszönhetően az akkumulátorok gyorsan és kényelmesen feltölthetők.
Sokoldalúság: A szett 35 db kiegészítőt tartalmaz, többek között gépi dugófejeket, mágneses hatlapfejű csavarbefogókat, csavarbehajtó fejeket, racsnis hajtókart, dugókulcsokat, hosszabbítót, T kulcsot, fúrószárakat és egy flexibilis hex adaptert. Ez a széles választék lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen feladatot megoldhasson a csavarozás és fúrás terén.
Kényelem és ergonómia: A gumírozott markolat kényelmes fogást biztosít, a kompakt kialakítás pedig könnyű kezelhetőséget garantál. A műanyag koffer megkönnyíti a tárolást és szállítást.
Megbízhatóság: A Flinke akkumulátoros ütvecsavarozó 48V FK-8045 kiváló minőségű anyagokból készült, és szigorú minőségellenőrzésen esett át. Ez garantálja a megbízható működést és a hosszú élettartamot.

Előnyök:

Erős és sokoldalú
Hosszú üzemidő
Sokoldalú
Kényelmes és ergonomikus
Megbízható


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 14 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Flinke FK-8045 Kompakt bitfejes ütvecsavarozó kofferben 35 részes készlettel 2DB 48V akksival" című hirdetést látja. (fent)