Betöltés...

Ronix 20 V akkus ütvefúró-csavarozó

Ár: 49.500 Ft

A kefe nélküli motor 50%-kal hosszabb élettartammal, 25%-kal nagyobb sebességgel és jobb teljesítménnyel rendelkezik. Nem igényel karbantartást vagy szénkefék cseréjét sem!

Most minden, amit elvár a kefe nélküli és tartós ütvefúrótól, itt összegyűlt! Egy multifunkciós szerszám fúráshoz, csavarozáshoz, kalapácsfúráshoz, egyedülálló tulajdonságokkal. A Ronix 8900K kefe nélküli akkumulátoros ütvefúró készlet a Ronix professzionális Lasting sorozatából egy robusztus kefe nélküli motorral működik. Ez a nagy teljesítményű kefe nélküli motor 25500-as ütésszámot hoz létre, ami elegendő bármilyen anyag bontásához, csavarozásához és fúrásához.

A test és a fogantyú ergonomikus és kompakt kialakításának köszönhetően ez a szerszám minden fúrási művelethez alkalmas. A hihetetlen 0-450 RPM és 0-1700 RPM üresjárati fordulatszám az, amivel az eszköz ellátja feladatát.

A Ronix 8900K egy ütvefúró készlet egy Ronix BMC kemény tokban. A csomagolásban egy gyorstöltő és két db 2Ah/20V-os lítium-ion akkumulátor is található.

Részletes leírás

A Ronix 8900K akkumulátoros ütvefúró készlet 20 V-os kefe nélküli motorral van felszerelve, és pontosan az a szerszám, amire szüksége van. Ezzel a szerszámmal órákon át ütvefúrhat, fúrhat és csavarozhat korlátozottan hozzáférhető helyeken, sötétben és áram nélkül, biztonságosan és anélkül, hogy aggódnia kellene az akkumulátor lemerülése miatt.

Motor és mechanika:

A kalapácsos fúrás az erőről szól, az erő pedig a szerszám motorjáról. A Ronix 8900K-nak pontosan egy kefe nélküli motorra van szüksége ahhoz, hogy a 20 V elektromos teljesítményt tökéletesen átalakítsa 25500 fordulat/perc ütési sebességgé, hogy 0-450 fordulat/perc és 0-1700 fordulat/perc üresjárati fordulatszámot generáljon. Ez a szénkefe nélküli változat egy elektronikus áramköri lapot és egy érzékelőt tartalmaz, amely ugyanazokat a funkciókat látja el, mint más akkumulátoros fúrókalapácsok apró szénkeféi.

Teljesítmény, megbízhatóság és tartósság tekintetében a 8900K számos előnyt kínál. Ez a nagy teljesítményű, időjárásálló kefe nélküli motor hosszú élettartamot biztosít. A motor forgattyútengelyei hatalmas energiát juttatnak a fúrószerszámtartóhoz. A 45 Nm maximális nyomaték kiváló teljesítményt és kiemelkedő teljesítményt nyújt.

Felépítés:
Ronix 8900K vezeték nélküli ütvefúró készlet egy könnyű, 1,06 kg-os szerszám, ergonomikus kis testkialakítással és jelentős teljesítménnyel. A szerszám nagy ellenállású, ütésgátló teste ergonomikus gumibetétes markolattal rendelkezik, amely puha és nagymértékben csökkenti a fáradtságot a hosszú munkavégzés során.


Váltómű:
A Ronix 8900K teljesen fémből készült sebességváltója nagy igénybevételt és hosszabb élettartamot tesz lehetővé. Ez a 2 sebességes sebességváltó 0-450 fordulat/perc és 0-1700 fordulat/perc üresjárati fordulatszámot képes generálni, amely nagy sebességű és nagy teljesítményű alkalmazásokhoz egyaránt alkalmas. Ez az erős sebességváltó teszi az ütvefúrót ideálissá a nagy igénybevételű használathoz.


Fúrótokmány:
A Ronix 8900K akkumulátoros kefe nélküli ütvefúró fúrókészlet 13 mm-es, teljesen funkcionális kulcs nélküli tokmánya a lehető legszorosabban tartja a különböző méretű fúrószárakat a jobb teljesítmény érdekében. Ez az erős tokmány egyedi rendszerrel rendelkezik a fúrási, csavarozási és kalapácsfúrási műveletekhez. A maximális fúrási kapacitás 38 mm fában, 13 mm betonban és 13 mm acélban.

Kuplung:
A 21+3 tengelykapcsoló beállítása lehetővé teszi a hatékony és pontos csavarozást, és csökkenti a kötőelem sérülését.


Kapcsolók:
A kioldót úgy tervezték, hogy segítsen a sebesség és a teljesítmény szabályozásában. Minél jobban meghúzza a ravaszt, annál gyorsabban forog és üt. Van egy üzemmódválasztó gyűrű, amelyet a működés megkezdése előtt a kívánt feladatnak megfelelően állíthat be, valamint egy nyomatékbeállító gyűrű a 21+3 tengelykapcsoló beállításaihoz. A forgás irányának megváltoztatásához egy előre/vissza kapcsoló is található a szerszámon. A kapcsoló kioldóját nem lehet meghúzni, ha a tolatókar semleges állásban van.


Akkumulátor:
A Ronix 8900K újratölthető, kefe nélküli motor az energiát egy 20V/2Ah lítium-ion akkumulátorból nyeri, amely hosszú élettartamú és elegendő kapacitással rendelkezik több órás folyamatos munkához is.

A tölthető akkumulátorral könnyedén használhatja a fúrót, csavarhúzót vagy ütvefúrót különböző körülmények között és helyeken. Meg kell jegyezni, hogy a 89-es sorozat minden terméke ugyanazzal az akkumulátorral működik, és a 89-es sorozat bármelyik termékének aktiválásához csak egy akkumulátorra van szüksége. Az optimális teljesítmény érdekében a 8900K készlethez egy gyorstöltő és két darab akkumulátor tartozik.

LED világítás:
A szerszám LED világítással rendelkezik a sötét és szűk helyiségek megvilágításához.


Töltésjelző:
Az akkumulátor töltöttségi szintjének gyors és hatékony jelzése érdekében a szerszámban található egy töltésjelző. Így nem fog váratlanul lemerülni az akkumulátor munka közben.


Tartozékok és csomagolás:
A Ronix 8900K kefe nélküli akkumulátoros ütvefúró készletet egy BMC kemény tokban szállítjuk, és két darab 2Ah/20V-os akkumulátort és egy gyorstöltőt tartalmaz.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Ronix 20 V akkus ütvefúró-csavarozó" című hirdetést látja. (fent)