Betöltés...

Gardena Basic 3700/4 P Kerti szivattyú

Ár: 41.750 Ft

A GARDENA kompakt és robusztus kerti szivattyúja 3700/4 P BASIC egy nagy teljesítményű és egyben energiatakarékos modell, amely alkalmas különféle szivattyúzási feladatokra a kertben.
Függetlenül attól, hogy öntözni szeretné a növényeket, növelni szeretné a víznyomást, leereszteni a kerti tavat vagy szivattyúzni a talajvizet, a csapvizet és az esővizet ebben a szivattyúban megbízhat.
A 3700/4 BASIC kerti szivattyú nagy szállítási mennyisége segít abban, hogy gyorsan és hatékonyan végezze el munkáját.
Az elektromos szivattyú könnyen kezelhető, és magas önfelszívó magasságot (7 méter), valamint nagy nyomást (4,1 bar) kínál, akár 3700 l/h áramlási sebességgel.
A szivattyú nagy tartóssággal rendelkezik az önvédelmi technológiáknak köszönhetően, mint például a hővédő kapcsoló, amely megakadályozza a motor túlterhelését.
A rozsdamentes acél tengely megnöveli az élettartamot, mivel védve van a rozsda ellen.
A nagy töltőnyílásoknak köszönhetően a töltés és ürítés egyszerű, az ergonomikus fogantyú pedig gondoskodik a kerti szivattyú kényelmes szállításáról.
A praktikus leeresztőcsavarral leereszti a maradék vizet, így a készülék télen védett az esetleges fagykártól.
Ezenkívül a szivattyú stabil és biztonságos talajon áll.
A szomszédok is elégedettek lesznek, mert a 3700/4 P kerti szivattyú csendes és rezgésmentes a kiváló minőségű és stabil öntöttvas háznak köszönhetően.
A 3700/4 P BASIC kerti szivattyú egy sokoldalú, többcélú, nagy teljesítményű szivattyú, amely a víznyomás növelésével megkönnyíti a házban és a kertben végzett munkát.
Megfizethető lehetőség egyszerű szivattyúzási munkákhoz, amelyek időnként előfordulnak a ház körül.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Gardena Basic 3700/4 P Kerti szivattyú" című hirdetést látja. (fent)