Betöltés...

Bosch UneoMaxx (060395230K) Akkumulátoros fúrókalapács

Ár: 103.030 Ft

Az erőteljes és kompakt, 3 az 1-ben UneoMaxx akkumulátoros fúrókalapácsot a legkeményebb kalapálási, fúrási és csavarozási munkákhoz tervezték betonban, falazatban, fémben, fában és csempében. A pneumatikus Bosch kalapácsmechanizmus és az erőteljes motor lehetővé teszi a könnyű és gyors fúrást betonban 10 mm-ig. Az intuitív kezelhetőséget biztosító SDS gyorsfúró tokmányt és az összes 1/4"-os hatszögletű és SDS gyorsfúrószár 3 másodperc alatt történő gyors cseréjét biztosítja. Ez az 1,4 kg-os könnyű és kompakt erőgép kényelmesen kezelhető szűk helyeken, így bármilyen feladatot gond nélkül elvégezhet, legyen szó betonfúrásról vagy precíz csavarozásról fában. A szerszám a POWER FOR ALL ALLIANCE termékcsalád része. Egyetlen akkumulátorral számos, különböző márkájú gépet/készüléket lehet működtetni.POWER FOR ALL akkumulátoros rendszerek a Bosch-tólFúrás, takarítás vagy kertészkedés. Váltson gyorsan és egyszerűen a különböző gépek között a Bosch POWER FOR ALL 18V-os akkumulátorával. A még nagyobb rugalmasság érdekében az akkumulátor más POWER FOR ALL akkumulátorpartnerek gépeibe is illeszkedik.A fúrógép forgásirányának megváltoztatása balos forgásraA jobbra/balra forgás kapcsoló lehetővé teszi a fúrógép forgásirányának megváltoztatását. A jobbra forgatás meghúzza a csavarokat, a balra forgatás pedig meglazítja azokat.Funkciókapcsoló különböző alkalmazásokhozA funkciókapcsoló három gép sokoldalúságát biztosítja egyben, különböző üzemmódok választási lehetőségével, a pontos fúrástól a kalapácsfunkció nélküli precíz fúrástól a pneumatikus kalapácsfúrásig.Gondtalan fúrás, még betonban isA kompakt pneumatikus kalapácsmechanizmus és az erős motor kombinációja erőfeszítés nélkül biztosít nagy fúrási sebességet betonban.Intuitív bitcsere 3 másodperc alattAz SDS gyorsfúrótokmány 3 az 1-ben gépfunkciókat (kalapálás, fúrás, csavarozás) és az 1/4" hatszögletű és SDS gyorsbitek intuitív cseréjét teszi lehetővé 3 másodperc alatt.Fúrótokmány-csatlakozó kerek szárú fúrókhozA fúrótokmány-felszerelés lehetővé teszi a szabványos kerek szárú fúrók használatát a fúrótokmány és a bit intuitív és egyszerű rögzítési módjával.

Műszaki adatok:
Akkumulátor feszültség: 18 VAjánlott akkumulátor: >= 1,5 AhAkkumulátor kapacitás: 1,5 AhSebesség terhelés nélkül: 0 - 900 min-1Lökések száma: 0 - 5,000 min-1Egyszeri löket ereje (EPTA): 0,6 JBosch kalapácsmechanizmus: pneumatikusCsavarátmérő max.: 6 mmMax. fúrási átmérő betonban: 10 mmMax. fúrási átmérő acélban: 8 mmMax. fúrási Ø fában: 10 mmMéretek (H x B x H): 390 x 351 x 136 mmCsomagtartalom:
2x PBA (18V 1,5Ah) W-B akkucsomag,AL 1815 CV töltő,Kerek szárú adapter (fúrófejszerszám)19 darabos Uneo készletSystemBox

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bosch UneoMaxx (060395230K) Akkumulátoros fúrókalapács" című hirdetést látja. (fent)