Betöltés...

Bosch 06039D7001 UniversalDrill 18V-60 Akkumulátoros fúrócsavarozó

Ár: 69.940 Ft

Kitartás és kiemelkedő teljesítmény egyben – a UniversalDrill 18V-60 nagy teljesítményű, precíz és könnyű fúrást biztosít fában, fémben és műanyagban, valamint fáradságmentes csavarozást. A 20 nyomatékállítási lehetőség és a 2 sebességfokozat mellett a szénkefe nélküli motortechnológia garantálja, hogy ez a fúró hatékonyabban, és hosszabb ideig képes működni. A robusztus, 13 mm-es, minőségi fém tokmány a betétszerszámot biztosan a helyén tartja, és egyszerű szerszámcserét biztosít. Ez a szerszám a Power for all alliance rendszer része. Egyetlen akkumulátorral nagyszámú, különböző márkájú szerszám működtethető.
Bosch Power for all alliance akkus rendszerFúráshoz, takarításhoz és kertészkedéshez. Gyors és egyszerű váltás a különböző készülékek között a Bosch 18 V-os akkumulátorával. A még nagyobb rugalmasságért az akkumulátor a Power for all akkumulátort használó egyéb szerszámokhoz is használható.Tartósság és teljesítményA szénkefe nélküli motor jelentősen hosszabb élettartamot és nagyobb teljesítményt biztosít. Elektronikus működtetésű, kevésbé melegszik fel, érintkezőmentes, kopásmentes, és maximális hatékonysággal működik. Kompakt kialakításának köszönhetően a szerszám könnyebb és egyszerűbben használható.FémtokmányA kulcs nélküli tokmány gyors bitcserét tesz lehetővé egy kézzel, és nagy szorítóerővel tartja a fúrószárat. A fém robusztusabb és megbízhatóbb, így hatékonyan akadályozza meg a bitek meglazulását. A tokmány tartománya 2–13 mm.Precizitás egyszerűen20 nyomatékszint a maximális pontosságért: a kívánt nyomaték egyszerű kiválasztása az előbeállító gyűrűn a különböző anyagoknál szükséges egyedi beállításokhoz. A maximális beállítás optimális teljesítményt biztosít.Két sebességfokozat a mindig optimális teljesítményértA 2 sebességfokozatnak köszönhetően minden feladathoz kiválasztható a megfelelő teljesítmény. A kis sebességű első fokozat ideális a nagyobb átmérőjű csavarozáshoz és fúráshoz, míg a második sebességfokozat gyors fúrást tesz lehetővé kisebb átmérőnél.LED lámpa az optimális látási viszonyokhozA beépített LED kényelmes megoldást jelent a rosszul megvilágított helyeken végzett munkához.Kényelmes töltöttség-kijelzésEllenőrizd az akkumulátor töltési szintjét gyorsan a be-/kikapcsoló gomb nyomva tartásával. A három LED megmutatja a körülbelül még meglévő töltöttséget.Syneon technológia: hosszabb üzemidőA Syneon technológia optimális teljesítményt nyújt a nagy erőt igénylő feladatoknál, és maximális tartósságot biztosít a kevésbé intenzív feladatoknál.

Jellemzők:
Nagyobb teljesítmény és hosszabb üzemidő a szénkefe nélküli motorralRobusztus, 13 mm-es fémtokmány a biztonságos fúrórögzítéshez és egyszerű tartozékcseréhez2 sebességfokozat és 20 nyomatékállítási lehetőség segíti elő az ellenőrzést és precizitást60 Nm maximális nagy nyomatékUniverzális szerszám fa, műanyag és fém fúrásához, csavarbehajtáshozSyneon technológia az optimális teljesítményért vagy maximális kitartásért az igényeknek megfelelően18V Power for all – akkumulátor minden Bosch 18V Home & Garden szerszámhozMűszaki adatok:
Akkufeszültség: 18,0 VAkku kompatibilitása: 18V POWER FOR ALL ALLIANCEAjánlott akku: >= 1,5 AhAkkukapacitás: 2,0 AhÜresjárati fordulatszám, 1. sebességfokozat / 2. sebességfokozat: 0 – 500 / 1.900 ford./percMax. forgatónyomaték: 60,0 NmNyomatékfokozat: 20 + 1Fúrótokmányok: 13 mm-es gyorsbefogó fúrótokmányCsavar-Ø: 10 mmFurat-Ø acélban: 13 mmFurat-Ø fában: 35 mmMéretek (h x sz x m): 165 x 56 x 232 mmCsomagtartalom:
1 db PBA 18V 2.0Ah akkumulátorDupla csavarbehajtóbitAL 18V-20 töltőSzállítókoffer

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 8 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Bosch 06039D7001 UniversalDrill 18V-60 Akkumulátoros fúrócsavarozó" című hirdetést látja. (fent)