Betöltés...

Wera 8100 SA 9 1/4" Forgatónyomatékos csavarhúzó készlet (28db/csomag)

Ár: 58.770 Ft

A 8100 SA 9 típusú Zyklop Speed ​​racsnis készlet tartalmaz egy Wera Zyklop Speed ​​racsnis 8000 A-t, amerikai hüvelykes méretű Zyklop aljzatokat, hosszabbítókat, lengés-hosszabbítót, gyorscserélő tokmányú bitadaptert és különböző profilú biteket. A Zyklop Speed ​​Ratchet 8000 A szabadon forgatható racsnis fejjel rendelkezik, amely bármelyik helyzetben rögzíthető a tolókapcsolóval mindkét oldalon. A meghatározott rögzítés 0 °, 15 ° és 90 ° -ban balra és jobbra lehetővé teszi a biztonságos munkavégzést a racsni fej csúszása nélkül. 0 ° -os helyzetben a Zyklop Speed ​​racsnis használható, mint egy hagyományos csavarhúzó. A problémamentes munka nagy kéztérrel nagyon szűk vagy nehezen elérhető telepítési helyzetekben is lehetséges. A 72 fogú reverzibilis racsnis alacsony visszatérési szöge mindössze 5 °. A kis löket gyors és pontos munkát tesz lehetővé minden telepítési helyzetben. A Zyklop Speed ​​a recézett kerék segítségével bármilyen helyzetben gyorsan és egyszerűen (jobbra / rögzítve / balra) kapcsolható. A gömbzár biztosítja, hogy az anyák és tartozékok biztonságosan a helyükön legyenek, és ezáltal megbízható biztonságot nyújtanak a csavarozás során is. A hatszög alakú foglalatok Wera Hex-Plus profilúak. Nagyobb érintkezési felületeket kínál a csavarfejben, a bevágási hatás minimálisra csökken, és megakadályozzák a profil tönkremenetelét. Ugyanakkor akár 20% -kal nagyobb nyomaték is továbbítható. A kúpos négyzetű lengéshosszabbítás akár 15 ° -os elfordulást tesz lehetővé, így még a nehezen hozzáférhető csavarok is könnyebben elérhetők. A készlet felületvédő textildobozban kerül kiszállításra. A kompakt textildoboz a mobilitás és a helyigény meg nem feledhetetlen megkönnyebbüléséhez vezet. A szett jelentősen csökkentett súlya sokkal kényelmesebbé teszi a szállítást. A reszelés során az érzékeny felületek védettek. A textildoboz és az eszközök még sértetlenül is leesnek.

Alkatrészek száma 28 darabAz eszközök közé tartoztak bitek, racsnis, kulcsos aljzatokBelső hatszög profilok, belső TORX T, keresztmetszet (PH), keresztmetszet Pozidriv (PZ), hatszögKezelő szerszám, reverzibilis racsni, műanyag fogantyú, rögzíthető középső helyzetben, gömbzárral1/4 "négyzetmeghajtás15 darabos bitek: 1/4 "-os meghajtó, kézi működtetésre alkalmasPhillips (PH) 3 darab: PH 1 / PH 2 / PH 3Keresztmélyedés (PZ) 2 db: PZ 1 / PZ 2TORX 6 darab: T 10 / T 15 / T 20 / T 25 / T 27 / T 30Belül hatszög 4 dbhüvelykes méretekkel: 5/32 ", 3/16", 7/32 ", 1/4"Dugókulcsbetétek 9 darab: hatszög, 1/4 "-es hajtás, kézi működtetésre alkalmas, gépi üzemeltetéshez, méretek színkóddalHüvelykes méretek: 3/16 ", 7/32", 1/4 ", 9/32", 5/16 ", 11/32", 3/8 ", 7/16", 1/2 "Hosszabbító meghajtás 1/4 ", négyzet alakú, hossza 56 mm, a hajtás elfordíthatóHosszabbító 2 meghajtó 1/4 ", négyzet alakú, hossza 150 mmKiegészítő tartalom 1 bites tartó Rapidaptor gyorscsatlakozóvalKivitelezés WERA Hex-Plus profillalKonténer textil dobozHasználja autóban, házban, műhelybenFunkció A "Vedd könnyedén" eszközkeresővel ellátott foglalatok méret szerint színkóddal vannak ellátva, hogy a szükséges eszköz gyorsan és egyszerűen megtalálható legyen.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Wera 8100 SA 9 1/4" Forgatónyomatékos csavarhúzó készlet (28db/csomag)" című hirdetést látja. (fent)