Betöltés...

Powermat PM-ESP-2000M Ipari Porszívó, 1650W, 20L, FCN (PM1083)

Ár: 29.990 Ft

MŰSZAKI ADATOK Tápellátás: 230 V / 50 Hz Névleges teljesítmény: 1650 W Csúcsteljesítmény: 2000 W Légfúvó funkció: igen Shaker: igen Szívóteljesítmény: 20 kPa Maximális légáramlás: 1,7 m³ / perc Tartály űrtartalma: 20l Tartály anyaga: kiváló minőségű fém Garantált hangteljesítményszint Lwa: 84 dB (A) Tápkábel hossza: 3,5 m Szívócső hossza: 265 cm Alumínium cső hossza: 28 cm A műanyag / hosszabbító cső hossza: 38 cm A gép súlya: 5,2 kg

MŰSZAKI ADATOK Tápellátás: 230 V / 50 Hz Névleges teljesítmény: 1650 W Csúcsteljesítmény: 2000 W Légfúvó funkció: igen Shaker: igen Szívóteljesítmény: 20 kPa Maximális légáramlás: 1,7 m³ / perc Tartály űrtartalma: 20l Tartály anyaga: kiváló minőségű fém Garantált hangteljesítményszint Lwa: 84 dB (A) Tápkábel hossza: 3,5 m Szívócső hossza: 265 cm Alumínium cső hossza: 28 cm A műanyag / hosszabbító cső hossza: 38 cm
A gép súlya: 5,2 kg FELSZERELÉS POWERMAT elválasztó 1x fém HEPA szűrő 2x porvédő a hőálló HEPA szűrőhöz 1x 3,5 m horganyzott szívótömlő 1x alumínium kerek hegy 1x alumínium lapos hegy 1x adapter hosszabbító csőhöz 3x hosszabbító cső porszívózáshoz 1x széles hegy Lengyel nyelvű használati útmutató A kínálatunkban kínált kompakt POWERMAT hamuleválasztó kiegészítő anyagszűrővel rendelkezik, mellyel nem csak fatüzelésű kandalló hideg hamu, hanem normál szénkályha, finomszén vagy ökoborsószén hamu is szívható fel. DUAL - SZŰRŐ A POWERMAT szeparátor fém HEPA szűrővel (High Efficiency Particulate Air) rendelkezik a levegő tisztítására. Három rétegből áll, amelyeket szintetikus gyanták kötnek össze. A HEPA szűrő képes megállítani a levegőben lévő szennyező anyagok akár 99,97% -át. Ez nagyon fontos az allergiások számára, akik nem érintkezhetnek porszemcsékkel vagy mikrobákkal, és mindazok számára, akik szeretnék tisztán tartani a házat. Ezen kívül a készüléket speciális textilszűrővel látták el a porok és atkák számára, ami tökéletessé teszi még allergiások számára is. A szűrő élettartamának növelése érdekében elegendő kivenni a készülékből és folyó víz alatt leöblíteni. Hagyja megszáradni, mielőtt újra felhasználná. A porszívó emellett ergonomikus kerekekkel is fel van szerelve. NAGY TELJESÍTMÉNY ÉS ALACSONY ZAJ Az 1650 W névleges teljesítménynek köszönhetően a porszívó könnyen felszívja a hamut és egyéb szennyező anyagokat, amelyek aztán a 20 literes tartályba kerülnek.
A nagy teljesítmény ellenére a zajszint nem magas, így meglehetősen csendes porszívó. és a tartály nagy kapacitásának köszönhetően nem kell gyakran üríteni. Légfúvó funkció - nagyon hasznos, ha például leveleket fúj a járdáról / kockáról. Szűrőrázó funkció - egy speciális gomb többszöri megnyomásával könnyedén megtisztíthatja a szűrőt a portól. VÁKUUM FUNKCIÓ A kandallóleválasztó ipari porszívó funkcióval rendelkezik, melynek köszönhetően egy készülékkel két alkalmazásra is tudjuk használni. Ez egy 3 az 1-ben eszköz. A készülék harmadik funkciója a légfúvás opció. A készlet tartalmaz egy univerzális hegyet a porszívózáshoz és egy háromrészes csövet. KIEGÉSZÍTŐ MOTORVÉDELEM Az elválasztó olyan funkcióval rendelkezik, amely megvédi a motort a beépített HEPA szűrő nélkül. A szűrő alatt egy speciális biztonsági gomb található. A rögzítőcsavar segítségével húzza meg a HEPA szűrőt, amely megnyomja a gombot, és feloldja az elválasztó aktiválásának lehetőségét. NAGY TARTÁLY A rozsdamentes acélból készült hőálló, 20 literes tartály lehetővé teszi a munkavégzést a hamu gyakori ürítése nélkül. A tartály nagy kapacitásának köszönhetően könnyedén használhatjuk a készüléket ipari porszívóként. Különleges reflektor A sugársugár a hamut a tartály oldalára irányítja, ami jelentősen kiküszöböli a szűrő túlzott eltömődését.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 17 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Powermat PM-ESP-2000M Ipari Porszívó, 1650W, 20L, FCN (PM1083)" című hirdetést látja. (fent)