Betöltés...

STHOR CSIGAFÚRÓ KÉSZLET 19 RÉSZES 1,0-13,0 MM HSS TO-21999

Ár: 2.790 Ft

STHOR CSIGAFÚRÓ KÉSZLET 19 RÉSZES 1,0-13,0 MM HSS TO-21999


A HSS STHOR fúrók kiváló minőségű és nagyon kedvező árú termékek, amelyek ideális választást jelentenek a különböző anyagok megmunkálásához. Ezek a fúrók különösen alkalmasak aluminium, réz, acéllemezek és alacsony széntartalmú acélok fúrására.

A HSS STHOR fúrók kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a fúrási feladatok során. A magas minőségű HSS (gyorsacél) anyagból készülnek, ami rendkívül ellenálló és tartós, így hosszú élettartammal rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy a fúrók sokáig hatékonyan és megbízhatóan teljesítenek anélkül, hogy elveszítenék az élüket.

Az aluminium, réz, acéllemezek és alacsony széntartalmú acélok specifikus jellemzőihez igazodva a HSS STHOR fúrók optimalizált geometriával rendelkeznek. Ez azt eredményezi, hogy a fúrók hatékonyan vágják át az ezeket az anyagokat, minimalizálva a vibrációt és a csúszást. Ezáltal pontos és sima furatokat hoznak létre, amelyek megkönnyítik a további feldolgozási műveleteket.

A HSS STHOR fúrók univerzális kialakításuknak köszönhetően széles körben alkalmazhatók. Ideálisak otthoni, barkácsolási vagy kisüzemi felhasználásra. Legyen szó lyukak fúrásáról, anyagok kialakításáról vagy gyártási munkákról, ezek a fúrók megbízható partnerek lesznek.

Felület | Anyag Acél
Minőség | Haszn. HSS
Szabvány DIN 338
 


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.09.20
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "STHOR CSIGAFÚRÓ KÉSZLET 19 RÉSZES 1,0-13,0 MM HSS TO-21999" című hirdetést látja. (fent)