Betöltés...

Üzemóra számláló, fordulatszámmérővel

Ár: 3.690 Ft




Fordulatszámmérővel ellátott óraszámlálónk nélkülözhetetlen eszköz a belsőégésű motorral hajtott gépek és berendezések tulajdonosai számára. Lehetővé teszi a motor működési idejének precíz szabályozását, ami kulcsfontosságú a gép megfelelő karbantartásához és szervizeléséhez.
A számláló pontosan méri a motor működési idejét és szabályozza a fordulatszámokat, ami kulcsfontosságú az optimális hatékonyság fenntartásához. Könnyen felszerelhető, ellenáll az időjárási viszonyoknak és szilárd anyagokból készült, hosszú éveken át tartó megbízhatóságot biztosít.
Ez a számláló tökéletes a motor működési idejének és teljesítményének figyelésére különféle típusú járművekben és gépekben, mint például motorkerékpárok, quadok, autók, építőipari gépek, mezőgazdasági gépek, csónakok, kerti traktorok és sok más.
A sokoldalú számláló független fordulatszámmérőként és tachográfként is funkcionálhat. Szervizmóddal rendelkezik, amely lehetővé teszi a szerelő következő látogatásáig tartó idő beállítását, valamint egy visszaállítási funkciót a kényelmes használat érdekében.
A számláló könnyen felszerelhető, ha 5-6 menetnyi huzalt teker a gyújtógyertya vezetékére.






TULAJDONSÁGOK:






Kiváló minőségű kivitelezés
Mérési tartomány: 9999,9h
Kompatibilitás: 2 és 4 dugattyús motorok
Maximális üzemi hőmérséklet: 85°C-ig
Kábel hossza: 190 cm
Automatikus indítás a motor beindítása után
Egyszerű összeszerelés
Egyszerű és kényelmes






Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.22
Eddig megtekintették 10 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Üzemóra számláló, fordulatszámmérővel" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: