Betöltés...

LSH Corner Box magaságyás 160x30 cm

Ár: 59.390 Ft

LSH Corner Box magaságyás - 160x30 cm A csomag tartalma:
- 1 db Magaságyás (lapraszerelt állapotban)- Csavarok az összeszereléshez
A magaságyások tökéletes megoldások a teraszon, kertben, erkélyen vagy verandán való zöldségek, fűszerek vagy virágok termesztésére.
A méretének köszönhetően rengeteg hellyel rendelkezik, ami különféle növények elültetését teszi lehetővé.
Rendkívül szilárd fenyőfából készült a virágágyás, strapabíró és időtálló.
Összeszerelése gyors és egyszerű.
A magaságyás lapraszerelt állapotban kerül átadásra, illetve szállításra.
Jelezni szeretnénk, hogy a magaságyások természetes fából készülnek, így a fa anyagából eredendően egyenetlenségek lehetnek.
A magaságyás lapraszerelt állapotban kerül átadásra, illetve szállításra.
A magaságyás alulról nyitott, nincsen alja.
Jellemzők:
Anyaga: fenyőfaKönnyen összeszerelhető
Méretpélda:
pl: 160 x 30 cm, azaz szélessége ( D oldal ) : és magasság
A magaságyás L alakú része variálható, összerakható, jobbos illetve balos kivitelben is.
Hogyan készítsd el a saját magaságyásodat: Egyszerű lépésről-lépésre útmutatóSzóval, gondolkodsz egy saját magaságyás kialakításán? Ez remek ötlet! A magaságyások nem csak csodásan néznek ki a kertben, de segítenek abban is, hogy a növényeid a lehető legjobban fejlődjenek.    Helyválasztás: Először is, nézz körül a kertedben, és válaszd ki a legnaposabb helyet a magaságyásod számára. Mielőtt azonban hozzáfognál a rétegek kialakításához, helyezz el egy szövet vagy újságpapír réteget az alján, hogy megakadályozd a gyomok növekedését.    Drainázs réteg: Az első réteg a drainázs réteg. Ide tegyél 5-10 cm kavicsot vagy apró kőzetet. Ez segít a víz elvezetésében, és megakadályozza, hogy a föld túl nedves legyen.    Zöld hulladék: Következőként kerüljön sor a zöld hulladékra. Ide fűnyesedéket vagy konyhai zöldség- és gyümölcs hulladékot tehetünk. Ezek a természetes anyagok segítenek növelni a talajban lévő tápanyagokat.    Komposzt: A következő réteg a komposzt vagy trágya. Ez még több tápanyagot biztosít a növényeid számára.    Talaj: A tetejére kerüljön a minőségi talaj. Lehet kerti talaj, virágföld vagy komposzt és talaj keveréke. Ez a réteg segít a növényeid gyökereinek abban, hogy könnyedén terjedjenek és erősödjenek.    Ültetés: És végül, itt az ideje az ültetésnek. Győződj meg róla, hogy elég helyet hagysz a növények között a fejlődéshez, és figyelembe veszed a növények sajátos igényeit.Remélem, hogy ez az útmutató hasznos volt számodra! Ne feledd, hogy ezek az irányelvek általánosak, a pontos rétegezési stratégia és a talajtípusok változhatnak a növényeid igényei szerint.Sok szerencsét a kertészkedéshez!
Felhívjuk figyelmét, hogy a  magaságyást az átvétel után azonnal vegye ki a csomagolásból, a penészedés elkerülése végett.Ez feltétele a garanciának.A lapraszerelt állapot azt jelenti, hogy a termékeket előre gyártott, de szétszedett formában szállítjuk. Ezek a komponensek úgy vannak megtervezve, hogy a vevők maguk is össze tudják állítani a megrendelt terméket. Lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy aktívan részt vegyenek saját otthonuk vagy kertjük alakításában, szebbé tételében.
Az elemek méretre vannak vágva, a lyukakat előfúrtuk, az összeszereléshez szükséges kötő elemet és csavart a csomag tartalmazza.
Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.05.22
Eddig megtekintették 4 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "LSH Corner Box magaságyás 160x30 cm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: