Betöltés...

Kábelbontó, kábelcsupaszító univerzális szerszám

Ár: 2.250 Ft

Kábelbontó, kábelcsupaszító univerzális szerszám     Távolítsd el gyorsan és precízen a műanyagot a kábelekrőlKönnyed biztonságos, hatékony megoldás!Kerüld el a sérüléseket, szakadásokat14 különböző méretű kábelhez használhatóHordozható, praktikus kialakítás
Sokat dolgozol kábelekkel és gyakran kell blankolnod?Tudd biztonságban a vezetékeket, s távolítsd el egyszerűen a szigetelő réteget.
A kábelcsupaszító szerszámot 14! különböző méretű vezetékhez tudod használni, mindezt nagy precizitással, illetve szakadás és kockázatmentesen!
Csak húzd végig, s távolítsd el a védőréteget.
NE adj magadnak még több munkát azzal, hogy véletlenül megsérted a vezetéket! Vágd el tökéletes pontossággal a sérülés kockázata nélkül!
Csak helyezd be a megfelelő lyukba, rögzítsd a pengét és húzd végig. Ennyi az egész!
Többé nem lesz az, hogy egy óvatlan mozdulat következtében, kárt teszel a munkaanyagban.
Az eszköz nagy mértékben csökkenti a munkára szánt időt, s növeli a hatékonyságot és a precizitást.
A Kábelbontó, Kábelcsupaszító univerzális szerszám tulajdonságai:- Anyaga: rozsdamentes acél- Súlya: 140 Gramm- Mérete: 11 x7 x6 cm- Színe: Vörös és ezüst- 14 különböző méretű rögzítőlyuk
Amennyiben ettől az eladótól még ma további termékeket vásárolsz (https://www.lealkudtuk.hu/sad-logisztikai-kft-p22124361), ők nem fognak neked további szállítási díjakat felszámolni a csomagküldésnél. A rendeléseknél feltüntetett további szállítási díjakat ne vedd figyelembe.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.21
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Kábelbontó, kábelcsupaszító univerzális szerszám" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: