Betöltés...

Összecsukható strandkocsi, piros – 87 x 50 x 59 cm 200 kg teherbírású

Ár: 29.790 Ft

Nem szeretsz cipekedni? Rengeteg játékkal és kiegészítővel indultok a strandra vagy a játszótérre? Szereted a praktikus megoldásokat?
Akkor ez a piros összecsukható strandkocsi tökéletes társ a nyári kikapcsolódáshoz és a mindennapokban is! Praktikus és rendkívül funkcionális a strandoláshoz, piknikezéshez vagy a játszótérre menet, hiszen egyszerűen szállítható, könnyű, jól gurul és strapabíró. Kompakt segítség strandon, tengerparton vagy a játszótérre menet! A strandkocsit könnyedén összecsukhatod, így szállítása és tárolása sem fog gondot okozni. A kocsi méretei ideálisak, minden elfér benne amire csak szükséged lehet a délután folyamán. Ha pedig gyermeked elfáradt, akkor akár még ő is belehuppanhat és a kocsiból élvezheti a hazáig vezető utat. (Kisebb gyermekek súlyát elbírja.) A húzókar magassága állítható, 76 és 99 cm között, így mindenki számára kényelmes használatot biztosít. A gyártó az anyaghasználatra is odafigyelt: a kocsi fém és textil kombinációjából készült, míg a kerekek PVC gumiból vannak, így könnyedén gurul a homokban is. Fedezd fel az összecsukható strandkocsit, és élvezd a kényelmes és praktikus megoldást a strandoláshoz és a családi kirándulásokhoz! A strandkocsi mérete: 87 x 50 x 59 cm
Összecsukott mérete: 54 x 19,5 x 58 cm
Húzókar hossza a talajtól: 76-99 cm
A strandkocsi anyaga: fém és textil
A kerekek anyaga: PVC gumi Teherbírás: 200 kg A kép csak illusztráció!

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Egyéb barkács börze
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 9 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Összecsukható strandkocsi, piros – 87 x 50 x 59 cm 200 kg teherbírású" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: