Betöltés...

Richmann Exclusive vékony turbó gyémánt korong, kerámia csempéhez, nedves és száraz vágáshoz, 200 mm / 25,4 mm

Ár: 19.835 Ft

Turbo gyémánt tárcsa, kerámialapok, nedves és száraz vágás, 200 mm/25,4 mm, Richmann ExclusiveMielőtt megvitatnánk a gyémántlemez előnyeit, nézzük meg, mi a gyémánt lemez!
A gyémánt korong nem más, mint egy acéllemez, amelynek külső széle gyémántokkal van ellátva. A penge magja egy acéltárcsa, amely nagy pontossággal készült és résekkel van ellátva.
A gyémánt szegmensek gyémánt és fémpor keverékéből készülnek. Ha a gyémántlemezeket megfelelően választják ki, akkor az általuk kínált összes előnyt élvezheti. 
A gyémánt tárcsák különféle anyagokat vághatnak, például: aszfalt, beton, természetes kő, kerámia, porcelán stb. Néhányat olyan anyagok polírozására is használnak, mint a gránit, márvány és kő, hogy különleges fényt és tökéletes felületet biztosítsanak.
A vékony, 200x25,4 mm-es turbó  gyémánttárcsát elektromos kerámia vágógépekben használják.
Funkciók:
· PRECÍZ ÉS GYORS VÁGÁS – a vékony turbó gyémánttárcsa, a 2 mm vastag és X alakú gyémánt segítségével PRECÍZ, GYORS, VÉKONY és TISZTA vágást végzünk

· TÖBBSZÖRÖS VÁGÁS – ez a tárcsa használható WET és DRY vágásokhoz, mivel a tárcsatest lyukakkal van ellátva, amelyek lehetővé teszik a szellőzést vágás közben
· HOSSZÚ HASZNÁLAT – a 10 mm-es gyémántszélességnek köszönhetően képesek leszünk használni a LONG DISC
· TÖBBFÉLE ANYAG – ezzel a gyémánttal képesek leszünk vágni: csempéket, csempéket, téglákat, márványt, gránitot és csempéketFIGYELEM!
· Sarokcsiszolókon is használható max. 7600 ford./perc sebességnél, a mellékelt reduktorgyűrű segítségével.
· Nem csiszolható/polírozható a lemez oldalával.
Turbo vékony  gyémánt tárcsa 200x25,4 mm   A RICHMANN EXCLUSIVE  megfelel az EN 13236 európai biztonsági szabványnak.
További gyémánttárcsa modellekért látogasson el az Artool oldalra, és tekintse meg a csiszoló tartozékok és csiszolás teljes választékát. Vásárolni, kosárba tenni!
 

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Richmann Exclusive vékony turbó gyémánt korong, kerámia csempéhez, nedves és száraz vágáshoz, 200 mm / 25,4 mm" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: