Betöltés...

Wera 2go E 1 Villanyszerelő szerszámkészlet (74 db / csomag)

Ár: 453.330 Ft

A Wera 2go E 1 villanyszerelők számára készült szerszámkészlet egy kompakt szerszámcsalád a 73 legfontosabb elektromos szerelési szerszámmal, amely a Wera, a Jung, a KNIPEX, a Lyra, a PICARD, a PUK és a Stabila termékeit tartalmazza.
Tartalmazza többek között a VDE fogantyú/cserélhető pengekészlet Kraftform Kompakt Turbo i 1, a Wera 8100 SA 6 Zyklop Speed ​​​​racsnis készlet (1/4", 28 darab), az önbeálló Joker villáskulcs 6004 S 10-13 mm (metrikus) vagy 7/16"-1/2" (hüvelyk) anyákhoz és csavarokhoz, műanyag bevonatú sarokcsavarhúzó készlet, négy fogó, vízmérték, összecsukható vonal, kalapács, fűrész, gipszpohár és spatula.
A Wera 2go 2 szerszámtartó egy könnyű egy és mobil szerszámtáska, belső és külső tépőzáras rendszerrel, ideális megoldás az egyéni és kényelmes szerszámszállításhoz.
Egyéb Wera táskák és textildobozok hátul tépőzárral könnyen szállíthatók és külön-külön is biztonságosan rögzíthető a szerszámtartóhoz.
A mellékelt vállpántnak köszönhetően A mozgatható széles párnázással ellátott hordozópánt szabadon tartja a kezeit szállítás közben.

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 5 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Wera 2go E 1 Villanyszerelő szerszámkészlet (74 db / csomag)" című hirdetést látja. (fent)