Betöltés...

Wera 9710 Szerszámkészlet (18 db / csomag)

Ár: 59.750 Ft

A Wera 9710 egy szerszámkészlet tartós habbetétben.A habbetét kétszínű a hiányzó alkatrészek gyors azonosításához, alkalmas a Tool Rebel görgős szekrényhez. A szett 16 db Wera Kraftform csavarhúzóval (műhely, VDE, véső, Micro), valamint 2 csavarfogóval van felszerelve.Biztonságos tárolás és gyors áttekintésA szerszámok a precíz kontúrkivágásoknak köszönhetően biztonságosan ülnek a habszivacsban, de könnyen kivehetők. A szerszámok gondosan megtervezett elrendezése helytakarékos tárolást és gyors hozzáférést biztosít az egyes szerszámokhoz.Kétszínű habbetétA szerszám eltávolítása után a világosszürke második habszivacs láthatóvá válik, így a hiányzó szerszámok gyorsan azonosíthatók.900-as sorozat - a vésőkésA vésőhúzó a megoldás olyan munkákhoz, amelyek nem csak csavarhúzást igényelnek. Rögzítéshez, véséshez és megrögzött csavarok vagy tömlőbilincsek lazításához. Beépített ütősapkával, amely meghosszabbítja az élettartamot és csökkenti a szálkásodás veszélyét. Kiváló minőségű anyagból készült, font átmérőjű hatszögletű pengével a - nagy erők kalapáccsal történő ütéskor történő veszteségmentes átviteléhez. A kemény viszkózus edzett anyag megakadályozza a penge szilánkosodását vagy törését. A beépített hatszögletű csavarkulcsra nyitott pofájú vagy gyűrűs csavarkulcs rögzítésével még több TORK átvihető.LézerhegyA pontosan fókuszált lézer éles szélű felületi struktúrát hoz létre. A Wera Lasertip "beleharap" a csavarfejbe, és megakadályozza, hogy kicsússzon a mélyedésből. A csavarhúzókhoz hornyos, Phillips és Pozidriv csavarokhoz kapható.Kompakt formaA kompakt nyélformával és a rövid pengével a Kraftform Stubbies különösen alkalmas a szűk csavarozási helyzetekben történő munkavégzésre.Kraftform Micro nyélűTöbbkomponensű csavarhúzó nyél az ergonomikus munkavégzéshez.Az erőzónaAz erőzóna a pengehegy közelében integrált puha zónákkal rendelkezik, amelyek biztosítják a nagy nyomatékátvitelt a csavarok meglazításához vagy meghúzásához anélkül, hogy elveszítené a csavarral való érintkezést.A precíziós zónaA közvetlenül a penge fölött található precíziós zóna jobb érzékelést biztosít a felhasználó számára a megfelelő forgási szöget illetően a finombeállítási munkák során.

Jellemzők:
Tartós habbetét, minden szerszámnak saját helye van; kétszínű, a hiányzó szerszámok gyorsan észrevehetők lesznekKiváló minőségű, tartós habbetét vegyszergőzök nélkülOptimális illeszkedés a szerszámok habbetétből való lehető legjobb eltávolításáhozVíz- és olajtaszító, alacsony karbantartási igényű és könnyen tisztíthatóA szerszám védelme a szennyeződésektől és ütődésektőlCsomagtartalom:
2 vésőhúzó csavarhúzáshoz, véséshez, stukkózáshoz és beragadt csavarok lazításához8 Kraftform Plus csavarhúzó kemény zónákkal a nagy munkasebességhez és puha nyélzónákkal a nagy nyomatékátvitelhez2 Kraftform Plus VDE csavarhúzó szigetelt pengékkel a biztonságos munkavégzéshez 1000 voltig2 Kraftform Micro csavarhúzó forgó kupakkal a gyors elfordításhoz2 Stubby csavarhúzó rövid pengével a nehezen hozzáférhető területekhez2 csavarfogó (csavarok megragadására szolgáló rögzítőszerszámok)HabbettétMűszaki adatok:
Méretek szerszámok nélkül: 344 x 30 x 392 mmMéretek szerszámokkal: 344 x 47 x 392 mm

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.06.09
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Wera 9710 Szerszámkészlet (18 db / csomag)" című hirdetést látja. (fent)