Betöltés...

56 darabos bitkészlet Milwaukee

Ár: 16.013 Ft

56 részes kis méretű Milwaukee ütvecsavarozó bitkészlet

Kis méretű Milwaukee bitkészlet, a leggyakrabban használt bit fejekkel. Kiemelkedő minőség, egyedi ötvözetű 76 acélból. Válassza a piros márkát, és legyen elégedett vásárlónk, akár már holnap!





A csavarozás elengedhetetlen feltétele a jól kiválasztott bithegyek alkalmazása. Sajnos számtalan esetben találkozhatunk azzal a problémával, hogy nincs a csavarhoz megfelelő fejű behajtónk, vagy a már meglévő bithegyek rossz minőségűek. Sok fejfájástól és kellemetlenségtől kímélhetjük meg magunkat, hogy ha új eszköz vásárlása esetén egyből a jobb minőségűt választjuk, hiszen a hosszabb távú befektetések mindig kifizetődnek.



Természetesen ha már megtörtént a baj, eltört a bithegy, vagy roncsolódott az él és emiatt csúszik a munka, nem tudunk mit tenni, mint idegeskedni és minél hamarabb megoldást találni a problémára. A piacon megtalálható számtalan modell közül azonban nem mindig könnyű a választás, főleg a kezdő, vagy hobbi barkácsolók számára. Éppen ezért szeretnénk segítségére lenni ebben, és bemutatni új generációs Milwaukee ütvecsavarozó bitkészletünket.







Következő generációs SHOCKWAVE™ ütvecsavarozó bitek





A Milwaukee cég 1924-es megalakulása óta folyamatosan törekszik arra, hogy olyan innovatív megoldásokat fejlesszen ki, amelyek alkalmazkodnak a megnövekedett felhasználáshoz és megkönnyítik mind a professzionális építőipari felhasználást, mind az otthoni, hobbi barkácsolás szerelmeseinek életét.

Online barkácsbolt kínálatunk kiválasztása során mindig nagy figyelmet fordítunk arra, hogy vásárlóinknak a lehető legjobb minőségű eszközöket tudjuk biztosítani, nincs ez másképpen a kiemelt minőségű 76 acélból készült termékcsaláddal sem.







A SHOCKWAVE™ IMPACT DUTY tartozékok fő előnyei





Amellett, hogy ezek az eszközök praktikusak és remek dizájnnal rendelkeznek nem szabad megfeledkeznünk a fizikai tulajdonságaikról sem. Minden Milwaukee ® bitbehajtó különleges fém formulával rendelkezik, anyaguk egyedi ötvözetű 76 acél. Ennek köszönhetően ezek a Shockwave™ bitek ellenállóbbak az ütés által kifejtett hatásoknak.







A bithegyeken található piros Milwaukee feliratos rész nem csak esztétikusabbá és könnyen megkülönböztethetővé teszi ezeket a bithegyeket, de ez szabályozza az eszköz fejénél kialakuló nyomást is.

Éppen ezért ezt a piros területet SHOCK ZONE™-nak, azaza SOKK ZÓNÁNAK nevezte el a gyártó.

Ez a geometrikusan kialakított terület biztosítja ugyanis azt, hogy a hegy csorbulásának lehetősége csökkenjen, növeli a kopásállóságot, jobban elnyelődnek általa az ütések és a bit rugalmasabbá, hajlékonyabbá válik.







Ezeknek a speciális, egyedi tulajdonságoknak köszönhetően a lézerrel edzett (WEAR GUARD TIP ™) SHOCKWAVE™ IMPACT DUTY tartozékok nem csak nagy igénybevételű alkalmazásokhoz ideálisak, hanem felhasználójuknak teljes megoldást nyújtanak a rögzítési feladatokhoz minden élethelyzetben.







Miért jobb a lézerrel edzett anyag, mint a hagyományos?





A lézeres edzés során a bithegyen kialakul egy olyan külső védőréteg, amely megóvja az éleket a kopástól. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy ezek a csavarozóbit típusok jobb teljesítményt és hosszabb élettartamot nyújtsanak a hagyományos behajtókkal szemben. Rendkívüli tartósság, igényes munkavégzés! Legyen szó bármilyen rögzítésről ezekkel a termékekkel nagyobb hatékonysággal tudunk dolgozni, mint hagyományos társaikkal.







56 részes csavarbehajtó készlet - Shockwave Impact Duty MILWAUKEE





Természetesen a bithegyeket egyesével is megtalálja online barkácsboltunk virtuális polcain, de amennyiben biztosra szeretne menni, úgy javasoljuk ennek a praktikus készletnek a megvásárlását. A külön-külön kapható csavarbehajtó hegyek nagy hátránya, hogy tárolásuk során elveszhetnek, elkallódhatnak, kis méretükből adódóan pedig szinte biztos, hogy a szerszámosláda alján találjuk majd csak meg őket.







Ha el szeretnénk kerülni az ilyen jellegű problémákat, akkor ez a kis méretű csavarbehajtó készlet lesz az Ön legjobb partnere!







A készlet kialakítása olyan, mint egy mini szerszámos láda, ráadásul a legismertebbekből és leggyakrabban használtakból nem 1, hanem rögtön 2, 3 vagy 4 darab található meg a dobozban. Ennek köszönhetően akár többen is végezhetnek egyszerre munkát azonos fajtájú behajtóval.







A kicsi, praktikus kialakítás egyik legnagyobb előnye, hogy nem kell folyamatosan hajolgatni, sem a szerszámosládában keresgélni munkavégzés közben a megfelelő bitfejekért. Amennyiben létrán vagy állványzaton kell vele dolgoznunk akkor is jó választás, hiszen nem kell a teljes felszerelést cipelnünk magunkkal.

A használatot nagyban megkönnyíti továbbá, hogy a bithegy tartó ,,polcok" egyenként felfelé fordíthatóak, így mindig csak azok a bitfejek kerülnek a kezébe, amelyekkel dolgozni szeretne.







A készlet méretei:

Magassága: 18 cm

Szélessége: 11 cm

Mélysége: 6 cm







Az 56 részes bithegy készlet tartalma





25 mm hosszú

2 x PH1

3 x PH2

1 x PH3

3 x PZ1

4 x PZ2

2 x PZ3

3 x TX10

3 x TX15

4 x TX20

4 x TX25

4 x TX30

3 x TX40

2 x TX50

2 x Hex 4 mm

2 x Hex 5 mm

2 x SL 0,6 x 4.5

2 x SL 0,8 x 5.5

2 x SL 1,2 x 6.5



50 mm hosszú

1 x PH2

1 x PZ1

1 x PZ2

1 x TX10

1 x TX15

1 x TX20

1 x TX25



1 db mágneses bittartó 60 mm hosszú


Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 3 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "56 darabos bitkészlet Milwaukee" című hirdetést látja. (fent)