Betöltés...

Kefe kerékcsavarok tisztításához, 150 mm, 1/2", Geko G02663

Ár: 13.445 Ft

A Geko G02663 terméke egy kefe kerékagyak és -csapok tisztítására, 150 milliméter átmérőjű és 12,7 mm-es szárral. Ez a kefe nélkülözhetetlen eszköz a jármű karbantartásához, valamint az agyak és csapok tiszta és működőképes állapotban tartásához. Itt található a termék részletes leírása:
Hatékonyság a tisztításban: A Geko G02663 kefét a kerékagyak és csapok hatékony és szigorú tisztítására tervezték. Ezzel könnyedén eltávolíthatja a szennyeződést, a port, a korróziót és a fékszennyeződést, amely megtapadhat ezeken a fontos kerékalkatrészeken.
Nagy méret: A 150 milliméteres átmérőjű kefe nagy felületet fed le, megkönnyítve a kerékagyak és a csapok gyors tisztítását. Ez a nagyvonalú méret időt és energiát takarít meg a karbantartási folyamat során.
1/2 hüvelykes (12,7 mm) tengely: A kefe 1/2 hüvelykes (12,7 mm) tengellyel rendelkezik, amely a legtöbb szerszámhoz és géphez illeszkedik az agyak és csapok tisztításához. Ez a szempont megkönnyíti és gyorsítja a kefe cseréjét vagy cseréjét.
Tartósság és ellenállás: A Geko G02663 kiváló minőségű anyagokból készül, amelyek biztosítják a tartósságot és a kopásállóságot. Ellenáll a gyakori használatnak, valamint a szennyeződéssel és korrózióval való érintkezésnek.
Sokoldalú használat: A kefe ideális autóműhelyekben való használatra, de ugyanolyan hasznos a jármű rendszeres karbantartásához, vagy minden olyan esetben, amikor a kerékagyakat és a csapokat meg kell tisztítani.
Ergonomikus nyél: A kefe ergonomikus nyéllel van ellátva, hogy kényelmes és biztonságos fogást biztosítson használat közben. Segít a tisztítási művelet végrehajtásában kényelmetlenség vagy további erőfeszítés nélkül.
A Geko G02663 kefe a kerékagyak és tőcsavarok tisztításához nélkülözhetetlen eszköz mindazok számára, akik szeretnék a jármű kerekeit a legjobb állapotban tartani. A szennyeződés és a korrózió eltávolításával ez a kefe hozzájárul a jármű biztonságának és teljesítményének megőrzéséhez. Tartósságával és tisztítási hatékonyságával a G02663 kiváló választás járműve karbantartásához.





Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szerszámok
 
Feladás dátuma: 2024.05.30
Eddig megtekintették 1 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Kefe kerékcsavarok tisztításához, 150 mm, 1/2", Geko G02663" című hirdetést látja. (fent)

HASONLÓ KERESÉSEK: