Betöltés...

Flinke dupla akkumulátoros ütve csavarozó 32 kiegészítővel 48 V FK-8045

Ár: 35.201 Ft

A Flinke akkumulátoros ütvecsavarozó 48V FK-8045 egy kiválóan teljesítő és sokoldalú eszköz, amely ideális választás minden olyan feladathoz, ahol erős és precíz csavarozásra van szükség. Kompakt és könnyű kialakítása, valamint a szénkefementes motor biztosítja a kényelmes és hatékony használatot.

Ez a bitfejes ütvecsavarozó két nagy kapacitású, 30000 mAh-s lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, így hosszú ideig tartó használatot biztosít anélkül, hogy meg kellene állnod az újratöltés miatt. A gyorstöltőnek köszönhetően pedig gyorsan és kényelmesen töltheted fel az akkumulátorokat.

A szett tartalmaz 35 db kiegészítőt, többek között gépi dugófejeket, mágneses hatlapfejű csavarbefogókat, csavarbehajtó fejeket, racsnis hajtókart, dugókulcsokat, hosszabbítót, T kulcsot, fúrószárakat és egy flexibilis hex adaptert. Ez a széles választék lehetővé teszi számodra, hogy szinte bármilyen feladatot megoldhass a csavarozás és fúrás terén.

A gumírozott markolat és a kompakt kialakítás kényelmet és könnyű kezelhetőséget biztosít, míg a műanyag koffer lehetővé teszi az egyszerű tárolást és szállítást. Az akku töltöttség jelző segít abban, hogy mindig tudjuk, mikor van szükség az újratöltésre, így soha nem maradsz akkumulátorral.

Összességében a Flinke akkumulátoros ütvecsavarozó 48V FK-8045 egy erős és megbízható eszköz, amely ideális választás minden otthoni vagy szakmai felhasználó számára, aki hatékony és precíz munkát szeretne végezni csavarozás és fúrás terén.













Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Fúrógépek, csavarbehajtók
 
Feladás dátuma: 2024.05.20
Eddig megtekintették 13 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "Flinke dupla akkumulátoros ütve csavarozó 32 kiegészítővel 48 V FK-8045" című hirdetést látja. (fent)