Betöltés...

DEDRA Kerti szivattyú 1200W, INOX

Ár: 50.090 Ft

A Dedra egy 1991 óta működő lengyel szerszámgyártó vállalat, akik jelenleg Európa 15 országában széles választékban és magas minőségben forgalmazzák termékeiket. Kínálatukban széleskörben megtalálhatóak elektromos kerti és barkács szerszámok, hegesztőeszközök és tartozékaik, kéziszerszámok, biztonsági cikkek és számtalan további hasznos eszköz. A több évtizedes múlt és a folyamatos fejlesztések a garancia arra, hogy termékeik megbízhatóak, tartósak, magas minőséget képviselnek.
A Dedra hivatalos oldala

A DED8867X kerti vízszivattyú alkalmas öntözőrendszerekben vagy utcai hidraulikarendszerekben való használatra, ahol egy hidroforral együtt folyó vizet biztosít, például a kertekben és akempingekben. A DEDRA DED8867X egy 1200 W-os motorral ellátott, hálózatról működtetett vízszivattyú, amely óránként akár 3800 liter víz leadására is képes. A szivattyú tartósságát az INOX rozsdamentes acél mint a szivattyútest anyaga biztosítja. A fémház és a kapcsoló biztonságos működést biztosít, a szivattyú levehető lábai pedig zökkenőmentesen átalakulnak egy kényelmesh o r do zó fo ganty úv á . A szivattyú 8 m mélységből is képes vizet szívni, így száraz időszakokban is lehet vizet szívni anélkül, hogy a szivattyút le kellene engedni, és az akár 48 m-es emelési magasság lehetővé teszi a vízellátást a legeldugottabb tereprészeken is-akár egy lejtős dombon is. A szivattyú szabványos 1"-os középcsatlakozóval van felszerelve,
amely lehetővé teszi egy gyorscsatlakozó használatát a kerti tömlők vagy az öntözőrendszer más alkatrészeinek csatlakoztatásához. A szivattyút tiszta vízhez tervezték.

A DED8867X tiszta vizes kerti szivattyú jellemzői:

Nagy teljesítményű kerti szivattyú
Tartó és robusztus konstrukció
A szivattyúház INOX rozsdamentes acélból készült
Kényelmes és stabil szállítási fogantyú
Hermetikus ház és kapcsoló
PX4 I. védelmi osztályú biztonságot nyújt
Kiváló teljesítményparaméterek-akár 48 m vízemelkedés


A DED8867X tiszta vizes kerti szivattyú műszaki adatai:

Tápellátás: 230V
Konstrukció anyaga: INOX rozsdamentes acélból készült test
K é s z ü l é k teljesítménye: 1200W
Max: 4,7 bar
Tápkábel hossza: 1,2 m
Áramlási sebesség:3800 l/h
Maximális szívási mélység: 8m
Maximális emelési magasság: 48m
A csatlakozó átmérője 1 "
IP-védelem: I PX4
A termék gyártói honlapja

Tovább
Tulajdonságok
Termék besorolása: Szivattyúk, Pumpák
 
Feladás dátuma: 2024.06.19
Eddig megtekintették 15 alkalommal

Barkács rovaton belül a(z) "DEDRA Kerti szivattyú 1200W, INOX" című hirdetést látja. (fent)